02/23/15


​Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η απονομή των βραβείων Όσκαρ με την ταινία "Birdman - Η Απρόσμενη Αρετή της Αφέλειας" του Αλεχάντρο Γκ. Ινιαρίτου να είναι ο θριαμβευτής της μεγάλης βραδιάς.

Το Birdman κατέκτησε τα βραβεία καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Πρωτότυπου Σεναρίου και Φωτογραφίας.

Το "Ξενοδοχείο Grand Budapest" χρυσώθηκε με τα βραβεία Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, Κοστουμιών και Μουσικής ενώ το "Whiplash - Χωρίς Μέτρο" απέσπασε τα βραβεία καλύτερου Μοντάζ, Ήχου και Β΄Αντρικού ρόλου για το φαβορί Τζ. Κ. Σίμονς.


Η Τζούλιαν Μουρ πήρε το Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου για το "Still Alice: Κάθε Στιγμή Μετράει" και ο νεαρός Έντι Ρέντμεϊν απέσπασε το Όσκαρ Α' Αντρικού ρόλου για τη "Θεωρία των Πάντων".

Αναλυτικά οι νικητές:

Καλύτερη Ταινία
Birdman
Α' Ανδρικός Ρόλος
Έντι Ρέντμεϊν, Η Θεωρία των Πάντων
Α' Γυναικείος Ρόλος
Τζούλιαν Μουρ, Still Alice
Σκηνοθεσία
Αλεχάντρο Γκονζάλεζ Ινιαρίτου, Birdman
Πρωτότυπο Σενάριο
Αλεχάντρο Γκ. Ινιαρίτου, Νικολάς Τζιακομπόνε, Αλεξάντερ Ντινελάρις Τζ., Αρμάντο Μπο, Birdman
Διασκευασμένο Σενάριο
Γκράχαμ Μουρ, Το Παιχνίδι της Μίμησης
Β' Ανδρικός Ρόλος
Τζ.Κ. Σίμονς, Χωρίς Μέτρο
Β' Γυναικείος Ρόλος
Πατρίσια Αρκέτ, Μεγαλώνοντας
Ξενόγλωσση Ταινία
Ida (Πολωνία)
Φωτογραφίας
Εμανουέλ Λουμπέσκι, Birdman
Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων
Big Hero 6
Κοστούμια
Μιλένα Κανονέρο, Grand Budapest Hotel
Καλλιτεχνική Διεύθυνση
Άνταμ Στοκχάουζεν και Άννα Πίνοκ, Grand Budapest Hotel
Μακιγιάζ
Φράνσις Χάνον και Μαρκ Κούλιερ, Grand Budapest Hotel
Μιξάζ Ήχου
Χωρίς Μέτρο
Μοντάζ Ηχητικών Εφέ
Ελεύθερος Σκοπευτής
Οπτικά Εφε
Interstellar
Μοντάζ
Τομ Κρος Χωρίς Μέτρο
Καλύτερο Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους
Crisis Hotline: Veterans Press 1
Καλύτερη Μικρού Μήκους Ταινία Κινουμένων Σχεδίων
Feast
Καλύτερη Ταινία Μικρού Μήκους
The Phone Call
Καλύτερο Ντοκιμαντέρ
Citizenfour
Τραγούδι
"Glory", Selma
Μουσική
Αλεξάντρ Ντεσπλά, Grand Budapest Hotel
Πηγή: cinemag

VIDEO Δείτε το αμοντάριστο υλικό του Jeremy "Twitch" Stenberg στο οποίο κάνει σούζες επί 8 χιλιόμετρα συνεχόμενα!

Watch the Raw Footage of Jeremy "Twitch" Stenberg do a 5 MILE WHEELIE! (Filmed 11/21/14). *Note - The wheelie footage has been sped up 2x speed for time purposes & the mile markers are a rough estimate in the film, but the actual mileage has been accurately measured*

Όσκαρ 2015: Ποιος βροντοφώναξε στην τελετή απονομής «Ζήτω η Ελλάδα»;Περήφανος για το Όσκαρ που μόλις είχε κατακτήσει, θέλησε να τιμήσει με αυτές τις τρεις λέξεις τα πάτρια εδάφη και τις ρίζες του...
Μιλώντας γαλλικά, ο ελληνικής καταγωγής Αλεξάντρ Ντεσπλά αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να κατακτήσει το βραβείο καλύτερης Μουσικής Επένδυσης για την ταινία Ξενοδοχείο Grand Budapest είπε με στόμφο μπροστά σε κάμερες και φωτογράφους κάτι που δεν περίμεναν και πολλοί... «Ζήτω η Γαλλία, ζήτω η Ελλάδα» είπε ο καταξιωμένος πλέον μουσικοσυνθέτης ο οποίος φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να συγκινήσει το κοινό με τα λόγια του. Και φυσικά να κάνει περήφανες τις δύο πατρίδες του.


​Μπρούσκο Επεισόδιο 297 Δευτέρα 23/2/2015

Μπρούσκο στο επεισόδιο 297 όπου σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Παύλο να είναι περικυκλωμένος από πολλά ερωτήματα, ενώ ο Σήφης αντιθέτως φαίνεται να ζει μέσα στην ανησυχία μήπως και η Αγγελική του πάρει την κόρη του από δίπλα.Το ενδιαφέρον που θα δείξει ο Πάτροκλος για τον Διαμαντή θα κινήσει τις υποψίες της Δάφνης.H γιαγιά θα πάει και θα καλέσει στο γάμο την Λουκία, ενώ θα αγνοεί ότι η Όλγα είναι αναστατωμένη από τις αποκαλύψεις που της έκανε η Αναστασία σχετικά με το παιδί. Η Όλγα θα επιστρέψει στην Κύπρο και θα φαίνεται αποφασισμένη να διαλύσει το γάμο.Ο Αχιλλέας φαίνεται ότι μπαίνει σιγά σιγά στα επαγγελματικά του βήματα, αλλά οι κρίσεις πανικού που έχει φαίνεται να τον επηρεάζουν ακόμα γεγονός που θα δημιουργεί ανησυχία στην Μελίνα. Η Άννα λέει στον Πάτροκλο ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του.Ο Διαμαντής θα πάει και θα υποχρεώσει τον Σήφη να πάει μαζί του στην Κύπρο και θα επικαλεστεί κάποιους επαγγελματικούς σκοπούς.Η Αναστασία θα εμπιστευτεί την Αγγελική ότι εντελώς σκόπιμα πήγε και αποκάλυψε στην Όλγα,όλη την αλήθεια σχετικά με το παιδί,αφού βαθιά μέσα της θα θέλει να διαλυθεί ο γάμος της Όλγας μαζί με του Ματθαίου.


Min-arxizeis-ti-mourmoyra-23-2-2015 Μην αρχίζεις την μουρμούρα τι θα δούμε σήμερα 23/2/2015
Μην αρχίζεις την μουρμούρα: βλέπουμε τον Χάρη να βρίσκει δουλειά σαν μουσικός μέσα σε μία θεατρική παράσταση .Ο σκηνοθέτης την τελευταία στιγμή παίρνει την απόφαση ώστε να του δώσει και μια ατάκα.Η Βάσω φαίνεται να είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένοι με την εξέλιξη που έχει ο Χάρης, αλλά στην πρεμιέρα της παράστασης θα απογοητευτεί πάρα πολύ,με το κοινό που θα έχει η παράσταση.Ενώ πιτσιρίκι φαίνεται ότι ταλαιπωρεί για τα καλά τον Ηλία και η Μαρίνα που θεωρεί ότι είναι μία εξπέρ μαζί με τα παιδιά, τρέχει να σώσει την κατάσταση. Ακριβώς την ίδια στιγμή βλέπουμε τον κύριο Μηνά να γυρνάει σκασμένος στο σπίτι του. Η αιτία που ο Μηνάς είναι σκασμένος είναι ότι κάποιος πήγε και του έκλεψε το πορτοφόλι του.Η Βούλα τον βλέπει τόσο πολύ στεναχωρημένο και φοβάται να μην πάθει τίποτα και αναλαμβάνει να τον παρηγορήσει και να τον κάνει να το ξεχάσει. Την τελευταία στιγμή όμως βλέπουμε ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι και έτσι όπως τα λέει ο Μηνάς.


​Η Εκδρομή τι θα δούμε σήμερα 23/2/2015 Ο φόνος του Στέλιου θα δυσκολέψει τα πράγματα και τα σχέδια στην ομάδα των απαγωγέων όπου θα αναγκαστούν επισπεύσουν τα σχέδια τους, όσο γρήγορα μπορούν. Ωστόσο όμως η ξαφνική και μυστηριώδης εξαφάνιση του, θα ταράξει τους υπόλοιπους στον ξενώνα. Ο Λάζαρος θα ανακαλύψει την σχέση που είχε ο Γεράσιμος μαζί με την οικογένεια της Έλλης αλλά και με τη γυναίκα που είχε δολοφονηθεί πριν δεκαπέντε χρόνια, έτσι παίρνει την απόφαση μαζί με την Έλλη να πιέσουν την Βιργινία δείχνοντας της το βίντεο με τον εξαφανισμένο σύζυγο της. Η Βιργινία όταν βλέπει το βίντεο καταλαβαίνει ότι ο άντρας της μπορεί και να είναι ζωντανός τότε θα λιποθυμήσει. Ακόμα βλέπουμε την Έλλη να έχει μία περίεργη συνάντηση μαζί με τον Σταύρο,όπου θα της εξομολογηθεί παλιές αμαρτίες του παρελθόντος. Ακριβώς την ίδια στιγμή ο Γεράσιμος φαίνεται να έχει πειστεί για τα καλά για την ταυτότητα που έχει ο Μάρκος και εκεί τον βλέπουμε να του ανοίγεται και του ζητάει να τον πάει εκεί που κρύβουν τον Φίλιππο.


​Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 23/2/2015- Ο Ανδρέας, ο Παύλος, η Μαριλένα, αλλά και ο Αρης παίρνουν την απόφαση ώστε να μιλήσουν για πρώτη φορά όλοι μαζί. Η μόνη διαφορά όμως που βλέπουμε είναι ότι κανείς δεν θα κάνει πίσω και ο λόγος θα είναι ο εγωισμός του. Ο Φίλιππος θα δώσει κάποιες εξηγήσεις στο Γρηγόρη και θα του κάνει μια αποκάλυψη σχετικά με το παρελθόν του. Η Πωλίνα κάνει μια προσπάθεια ώστε να πλησιάσει τη Σοφία. Η Ντίνα μαζί με τον Ισίδωρο γνωρίζουν τον Ζήση και προσπαθούν να του προξενέψουν Γκέλυ.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας στο grtv365.blogspot.com σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Όρων Χρήσης.
Το grtv365.blogspot.com δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους επισκέπτες του τόσο ενημέρωση για σοβαρά θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και όχι μόνο, όσο και στιγμές χαλάρωσης με αστεία βιντεάκια, ανάλαφρες ειδήσεις και διάφορα παράξενα που συμβαίνουν στον κόσμο και φυσικά στο ίντερνετ. Το grtv365.blogspot.com σε καμία περίπτωση δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Τυχόν διαφημίσεις σε αυτό αν υπάρχουν ειναι αποκλειστικά για την οικονομική στήριξη και επιβίωση της ιστοσελίδας.

Πνευματική ιδιοκτησία Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του grtv365.blogspot.com και προστατεύεται με βάση το Creative Commons 3.0 License. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Σύνδεσμοι προς άλλες σελίδες
Το grtv365.blogspot.com περιλαμβάνει links προς άλλα ανεξάρτητα websites τα οποία δεν ελέγχει, και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τον τρόπο λειτουργίας τους ή την τήρηση των όρων Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων από αυτούς τους φορείς. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη/χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.

Όροι συμμετοχής και σχολιασμού
Το grtv365.blogspot.com δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολιών που κάνουν οι χρήστες. Υπεύθυνος για το κάθε σχόλιο είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του σχολίου. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό, spam, παράνομο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους. Οι διαχειριστές του grtv365.blogspot.com διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν οποιοδήποτε σχόλιο παραβιάζει τον παραπάνω κανόνα.

Δήλωση Περιορισμού Ευθύνης του grtv365.blogspot.com
- Το grtv365.blogspot.com διατηρεί χώρο συνομιλιών στο Internet σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι επισκέπτες/ χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.
- Το grtv365.blogspot.com σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.
- Οι επισκέπτες/χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τα μηνύματά τους.
- Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από τον λογαριασμό τους (user account), συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μεταδίδουν μέσω του grtv365.blogspot.com .
- Το grtv365.blogspot.com και ο ιδιοκτήτης του δεν φέρει καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών/επισκεπτών.
- Το grtv365.blogspot.com και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα μελών και για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα μελών.
- Συνεπώς, οι επισκέπτες/χρήστες του grtv365.blogspot.com, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.
- Το grtv365.blogspot.com και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε το περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν τέτοια μηνύματα.
Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους Όρους Χρήσης καθώς και αν θεωρείτε ότι κάποιος χρήστης της ιστοσελίδας μας με το υλικό που μοιράζεται με άλλους θίγει εσάς ή τα συμφέροντα σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και αυτό θα αφαιρεθεί.


​Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 23/2/2015 Η Ιωάννα με τη βοήθεια του Μιχαήλ βγάζουν το συμπέρασμα ότι κάποιος έχει σαμποτάρει το γιαούρτι και γι αυτό προκλήθηκαν τόσες μαζικές δηλητηριάσεις στο μαγαζί. Έτσι παίρνει την απόφαση πλέον να καλέσουν την Αστυνομία αφού η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ακόμα σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Δημήτρη τελικά να δέχεται ως σπόνσορα τον Ιωάννου και ο μοναδικός λόγος είναι να μην μείνουν στο δρόμο οι συνεργάτες του.

Min-arxizeis-ti-mourmoyra-23-2-2015 Μην αρχίζεις την μουρμούρα τι θα δούμε σήμερα 23/2/2015
Μην αρχίζεις την μουρμούρα: βλέπουμε τον Χάρη να βρίσκει δουλειά σαν μουσικός μέσα σε μία θεατρική παράσταση .Ο σκηνοθέτης την τελευταία στιγμή παίρνει την απόφαση ώστε να του δώσει και μια ατάκα.Η Βάσω φαίνεται να είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένοι με την εξέλιξη που έχει ο Χάρης, αλλά στην πρεμιέρα της παράστασης θα απογοητευτεί πάρα πολύ,με το κοινό που θα έχει η παράσταση.Ενώ πιτσιρίκι φαίνεται ότι ταλαιπωρεί για τα καλά τον Ηλία και η Μαρίνα που θεωρεί ότι είναι μία εξπέρ μαζί με τα παιδιά, τρέχει να σώσει την κατάσταση. Ακριβώς την ίδια στιγμή βλέπουμε τον κύριο Μηνά να γυρνάει σκασμένος στο σπίτι του. Η αιτία που ο Μηνάς είναι σκασμένος είναι ότι κάποιος πήγε και του έκλεψε το πορτοφόλι του.Η Βούλα τον βλέπει τόσο πολύ στεναχωρημένο και φοβάται να μην πάθει τίποτα και αναλαμβάνει να τον παρηγορήσει και να τον κάνει να το ξεχάσει. Την τελευταία στιγμή όμως βλέπουμε ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι και έτσι όπως τα λέει ο Μηνάς.

Είναι το νέο ειδύλλιο στην ελληνική showbiz και το ζευγάρι αποφάσισε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να μείνουν μαζί.Η τραγουδίστρια συχνά καμαρώνει τον σύντροφό της στο θέατρο και μετά το τέλος της παράστασης, οι δυο τους βγαίνουν για ποτό ή φαγητό και καταλήγουν στο σπίτι της στα νότια προάστια, όπου μένουν τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας.Σύμφωνα με την Real, η γνωριμία της Θωμαή Απέργη με τον Λευτέρη Δημητρόπουλου έγινε σε ένα μπαρ, όπου διασκέδαζαν με κοινή παρέα. Λίγες μέρες μετά τη γνωριμία τους ήρθε το πρώτο ραντεβού και από τότε είναι μαζί και αχώριστοι!

H-epanemfanish-ths-Efhs-Sarrh-sth-Natalia-Germanou

Η επανεμφάνιση της Έφης Σαρρή στη Ναταλία Γερμανού! 

Δείτε την επανεμφάνισή της Έφη Σαρρή όπου και ήταν καλεσμένη στην Ναταλία Γερμανού όπου μίλησε για όλους και για όλα αλλά και για την πρόθεσή της να ασχοληθεί με την πολιτική.
Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξή της και ανέλυσε όλους τους λόγους που θέλησε τότε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget