10/02/17



Ο Φικρέτ επισκέπτεται τον Αντέμ στο γραφείο του και ευθέως τον κατηγορεί ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη φιλία τους. Η αντίδραση του Αντέμ αφήνει άφωνο τον Φικρέτ. Η Σουρεϊγιά νιώθει πολύ μπερδεμένη μπροστά στο ενδεχόμενο να είναι έγκυος. Και τελικά οι υποψίες της επιβεβαιώνονται…Στο μεταξύ, στο νοσοκομείο υποδέχονται θερμά την Μπεγκιούμ.Η Ντιλάρα μοιράζεται με τον Αντέμ την είδηση της εγκυμοσύνης της Σουρεϊγιά κι εκείνος προσπαθεί να την πείσει ότι αυτή η εξέλιξη δεν πρέπει να την κάνει να αναβάλει την απόφασή της να ανοίξει τη σχολή που ονειρευόταν. Πώς θα αντιδράσει η Σουρεϊγιάσε αυτή την είδηση;Ενώ ο Φαρούκ προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανακαλύψει πληροφορίες για το παρελθόν του Αντέμ, ο Φικρέτ ενισχύει τη συνεργασία τους.



Ο Άγγελος έρχεται στα χέρια με τον Λεωνίδα (μπάρμαν), διαφωνώντας για την σχέση του τελευταίου με την γυναίκα του αφεντικού του. Η Ελένη διαφωνεί με τον Άγγελο, για την κόντρα του με τον Λεωνίδα. Στο μεταξύ, αν και πληροφορείται για την αθώωση του Αλέξανδρου, ο Θεοχάρης συνεχίζει να ανησυχεί για την Άννα, παρά τις προσπάθειες της Βέρας να τον καθησυχάσει.Παράλληλα, ο Τόνυ λογοφέρει με την Μαργκώ, η οποία δυσανασχετεί στην πιθανότητα μιας επανασύνδεσης της Άννας με τον γιο της. Παρόλα αυτά, ο Τόνυ φτάνει στην Αίγινα με σκοπό να διεκδικήσει την Άννα… Η Άννα θα ζητήσει διαζύγιο, κάνοντας τον Τόνυ να χάσει τη γη κάτω απ' τα πόδια του.
Το Τατουάζ Επεισόδιο 16
Ο Τόνυ αρνείται να δεχτεί ότι η Άννα ζητάει διαζύγιο και την παρακαλεί να τα ξαναβρούνε. Η Άννα του εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι ο γάμος τους διαλύθηκε ενώ ο Τόνυ της δηλώνει πως δεν θα υπογράψει ποτέ το διαζύγιο. Η Μαργκώ απολύει την Λίντα και εκείνη πάνω στον πανικό της, την εκβιάζει. Ο Τόνυ ταξιδεύει στα Μετέωρα για να συναντήσει την Όλγα. Η Τατιάνα ζητάει από την Βέρα να μην αποκαλύψει σε κανέναν την ταυτότητα της, γιατί εκκρεμούν οι υποθέσεις του trafficking και του serial killer. Ο Αλέξανδρος και η Άννα ζουν πια ελεύθεροι κι ανεμπόδιστοι τον έρωτα τους και κάνουν σχέδια για το μέλλον. Ο Θεοχάρης όμως εξακολουθεί να εναντιώνεται στη σχέση τους. Όλη η οικογένεια και οι φίλοι του Αλέξανδρου, γιορτάζουν μ' ένα μεγάλο γλέντι την αθώωση του. Ένα μήνα αργότερα, η Άννα με τον Αλέξανδρο στο Λονδίνο. Τον πάει να γνωρίσει την μητέρα της, την Αμαλία. Όταν ο Αλέξανδρος βλέπει την Αμαλία, μένει έκπληκτος.



Όσο η Ρενάτα με τον Αχιλλέα βρίσκονται σε μεγάλη ένταση, η Σύλβια αποφασίζει να φέρει νέο αίμα στην αποθήκη προκαλώντας αντιδράσεις. Η Μένη θέτει περιορισμούς στο Δαμιανό και την Φαίη τη στιγμή που η Αιμιλία προειδοποιεί τον ενθουσιασμένο Βλάση να προσέχει με τη Βασιλίνα. Στην εταιρία οι έντονες κόντρες για τα ποσοστά και την ηγεσία συνεχίζονται, ενώ η Έλλη σκέφτεται σοβαρά να δεχτεί την πρόταση γάμου του Φώτη. Ένα μικρό ατύχημα της Ισμήνης τη φέρνει πιο κοντά με τον Γιαν, ενώ η αναδοχή του παιδιού από την Μιράντα και τον Λεωνίδα φαίνεται πως πάει πάρα πολύ καλά, μόνο που τους περιμένει μία έκπληξη…



Η Φοίβη ετοιμάζεται νύφη στο σπίτι της Ζωής. Η Ζωή πηγαίνοντας στο σπίτι του γαμπρού να φωτογραφίσει, ανακαλύπτει ότι ο γαμπρός απατάει τη Φοίβη με την κουμπάρα. Η Τέση ενημερώνει τη Μαρίνα, ότι έπιασε τον Άρη σε ρομαντικό δείπνο με τη νεαρή φωτογράφο και το ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο. Ο Μάκης εξομολογείται στον Διονύση ότι σκέφτεται να κάνει πρόταση γάμου στη Ζωή. Ο Θωμάς κλέβει τα κοσμήματα της Τέσης για να ξεχρεώσει τους τοκογλύφος. Η Τέση μόλις ανακαλύπτει ότι λείπουν, κατηγορεί την οικιακή της βοηθό και φωνάζει την αστυνομία. Λίγο πριν βρεθεί στην εκκλησία η Ζωή πρέπει να αποφασίσει αν θα πει στη Φοίβη για την απιστία του γαμπρού. Οι εξετάσεις της Μαρίνας βγαίνουν και ο Γεράσιμος της ανακοινώνει κάτι που θα την συγκλονίσει… Η Ζωή λιποθυμάει και μεταφέρεται σε νοσοκομείο και μαθαίνει πως αν και παρθένα είναι έγκυος.



Ο Χριστόφορος δικαιολογείται στη Βιολέτα για την απιστία, ισχυριζόμενος πως έχει ιατρικό πρόβλημα, είναι εθισμένος στο σ@ξ! Ο Ευτύχης μηχανεύεται διάφορους τρόπους για να αποσπάσει χρήματα από τους συγκατοίκους του και να τα δώσει στη Μάρθα, ενώ εκείνη προειδοποιεί τον Μηνά πως ο Ευτύχης δεν είναι αυτός που δείχνει. Ο Αντώνης προσπαθεί να πείσει τον Μηνά να πει στη μαμά του πως δεν είναι γκέι. Ο Μηνάς, όμως, θέλοντας να ξεφύγει από τις πιέσεις του Άγγελου για επανασύνδεση, λέει πως τάχα είναι ζευγάρι με τον Αντώνη, προς μεγάλη έκπληξη της Ιουλίας. Ο Πέτρος γνωρίζει τη Δανάη, μια γοητευτική νεαρή σερβιτόρα, που δουλεύει στο μπαρ του Μηνά. Η Κατερίνα ζηλεύει και αποφασίζει να κάνει πλαστική στήθους για να βελτιώσει την εμφάνισή της. Ενώ όμως είναι ημίγυμνη στο ιατρείο του Χριστόφορου, τους τσακώνει ο Πέτρος και παρεξηγεί…

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget