12/14/17



Ο Τζελάλ ζητά από τον Νταβούτ να αποσυρθεί προσωρινά από την ενεργό δράση, αφού πλέον έγινε γνωστός στην αστυνομία. Ο Νταβούτ όμως, έχει αντίθετη άποψη. Ο Σελίμ, νέο μέλος στην ομάδα του Γιουσούφ, βρίσκει πληροφορίες για τον Νταβούτ και ενημερώνει τον Μερτ. Ο τελευταίος, αντί να ενημερώσει με τη σειρά του τον διοικητή του, τις αποκρύπτει. Ο Σαρπ και ο Μερτ, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, ψάχνουν τον Ταλίπ. Ο Σαρπ τον βρίσκει και μαθαίνει την πραγματική σχέση του Τζελάλ και της Μελέκ. Ο Τζελάλ βρίσκει το αδύνατο σημείο του Ταλίπ και του κάνει μια προσφορά που είναι αδύνατο να αρνηθεί. Η αστυνομία φτάνει στο σημείο συνάντησης Τζελάλ και Ταλίπ. Θα σώσει, άραγε, τον τελευταίο μάρτυρα που θα μπορούσε ίσως να βοηθήσει τον Μερτ, τη Μελέκ και τον Σαρπ; Κάποιος, που θεωρείται απ' όλους νεκρός, παρακολουθεί τη σκηνή από μακριά.



Η Σάρα λέει στον Τζακ πως ξέρει να κερδίζει πάντα αυτό που διεκδικεί. Όσο συζητούν, έρχεται ο Σωτήρης, ο οποίος τους βλέπει και γίνεται έξαλλος. Η Έλλη συστήνει στην Αθηνά τον Αντώνη Αεράκη, έναν Έλληνα πρωταγωνιστή του εξωτερικού, ο οποίος θα ενταχθεί στην καθημερινή σειρά τους. Ο Πανίκος περνάει μια νύχτα στο διαμέρισμα του Θεμιστοκλή, προκειμένου να δείξει στους υπόλοιπους ότι δεν υπάρχει φάντασμα. Ο Μπάμπης κρύβεται στο διαμέρισμα και με διάφορα κόλπα φροντίζει να περάσει την πιο τρομακτική νύχτα της ζωής του. Η Εύα εξομολογείται στις αδελφές της ότι ο τρόπος, που βλέπει τον Γιάννη δεν είναι και τόσο αδελφικός. Η Ιωάννα ανακοινώνει σε όλους ότι θέλει να μετακομίσει στο διαμέρισμα του Θεμιστοκλή, ακριβώς επειδή το πνεύμα του άντρα της κατοικεί σ' αυτό. Στο πρώτο του τηλεοπτικό γύρισμα, ο Αντώνης έρχεται κατευθείαν σε σύγκρουση με τη Τζένη και καταλήγει να προτείνει στην Αθηνά να βγουν οι δυο τους το βράδυ για ποτό... *** Στο ρόλο του Αντώνη, ο Αντώνης Βλοντάκης.



Η Χιούλγια είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση. Καλεί την Μπαχάρ και τον Ατές στην έπαυλη. Πλέον, έχει έρθει η ώρα να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για τη Νουράν. Καθώς η Μπαχάρ και ο Ατές πηγαίνουν στην έπαυλη για να συναντήσουν τη Χιούλγια, η Ρεϊχάν είναι απασχολημένη με το να εξαφανίζει το πτώμα του γιου του πατριού της. Η Χιούλγια έχει πει όλη την αλήθεια στην Μπαχάρ και στον Ατές και τους έχει αποκαλύψει τα ψέματα της Εφσούν και της Σουλτάν και πώς έκλεψαν το μωρό τους απ' το νοσοκομείο αμέσως μετά τη γέννα. Μόλις μαθαίνουν την αλήθεια, τρέχουν αμέσως στο σχολείο της Νουράν για να αγκαλιάσουν την κόρη τους. Η Νουράν χαίρεται πολύ όταν βλέπει τη θεία της και τον Ατές, αλλά είναι και ξαφνιασμένη με αυτή την επίσκεψή τους. Για τους δυο γονείς, θα είναι πολύ δύσκολο να αποκαλύψουν την αλήθεια στην κόρη τους. Η θεραπεία της Μουγκιέ με ηλεκτροσόκ μπροστά στα μάτια της Χιούλγια, την κάνει να είναι ακόμα πιο αποφασισμένη να εκδικηθεί την Εφσούν και τη Σουλτάν με τον χειρότερο τρόπο…

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget