02/14/16

Αφιερωμένη στη Μελίνα Ασλανίδου ήταν η χθεσινή εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στον Alpha.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, με τη χαρακτηριστική χροιά και το ιδιαίτερο μέταλλο της φωνής της, ερμήνευσε δικά της κομμάτια - και όχι μόνο - έχοντας για κοινό φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές.

Μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου μοναδικές ερμηνείες χάρισαν οι: Χρήστος Νικολόπουλος, Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Μανώλης Καραντίνης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κώστας Λειβαδάς, Ραλλία Χρηστίδου, Χρήστος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Καρασσαβίδης.

Συμμετείχαν επίσης οι: Κυριάκος Ντούμος, Σοφία Βογιατζάκη, Θανάσης Πάτρας, Σπύρος Πούλης, Γωγώ Μπρέμπου, Πηγή Δεβετζή, Φαίδρα Δρούκα, Μιχάλης Μαρκάτης, Παρθένα Χοροζίδου, Όλγα Βλαχοπούλου, Άννα Πολύζου και Κωνσταντίνα Κομματά.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την εκπομπή.

Ραγισμένες Καρδιές δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 84
Η Χάζαλ ουρλιάζει και καλεί σε βοήθεια, αφού πέφτει με το αναπηρικό της αμαξίδιο στα παγωμένα νερά του Βοσπόρου. Ενώ ακόμα βλέπουμε να σκάει η βόμβα στο γκαράζ, Η Γκιουλσερέν μαζί με τον Τζιχάν πέφτουν στο νερό, ώστε να σώσουν την Χαζάλ, ενώ προσπαθούν να τη συνεφέρουν αφού είναι λιπόθυμη. Ύστερα από μαλάξεις που τις κάνουν εκείνη συνέρχεται. Η Ντιλάρα ενώ είχε φύγει από την έπαυλη μαθαίνει για την έκρηξη που έγινε και τρέχει να δει τι έχει συμβεί, ενώ στο δρόμο παίρνει τηλέφωνο την Τζανσού και της λέει για το ατύχημα της Χαζάλ και ότι ο Τζιχάν την πάει στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο.
Η Κεριμάν μαθαίνει ότι αδερφός της πυροβολήθηκε από τον πατέρα της Νουράι. Ο Τζιχάν πετάει έξω την κοπέλα που πρόσεχε την Χαζάλ, η οποία φέρεται ακόμα άσχημα στην Τζανσού, παρ όλο που της ζήτησε συγνώμη

Ραγισμένες Καρδιές δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 85
Στεναχωρημένη είναι η Γκιουλσερέν, αφού η Χαζάλ δεν μπορεί να περπατήσει και ξεσπάει σε λυγμούς ενώ η Χαζάλ προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η Χαζάλ καταλαβαίνει ότι ύστερα από την πτώση που χε στο νερό αρχίζει να αισθάνεται σιγά σιγά τα πόδια της. Όμως δε θα πει σε κανέναν τίποτα.Η Τζανσού μαζί με τον Τζιχάν προσπαθούν να συμπαρασταθούν στην Γκιουλσερέν που έχει σπασμούς από την ένταση. Η Ντιλάρα γίνεται έξω φρενών, αφού γυρνάει στην έπαυλή και βλέπει τον Τζιχάν να κρατάει το χέρι της Γκιουλσερέν και να την παρηγορεί.Η Γκιουλσερέν τότε σηκώνεται και φεύγει. Η Ντιλάρα πηγαίνει πίσω της και την κατηγορεί ότι πάει να της πάρει τα πάντα από την ζωή της. Η Γκιουλσερέν πάει να φύγει και τότε μπαίνει στη μέση μπαίνει ο Τζιχάν και ξεκαθαρίζει σε όλους ότι δεν πρόκειται να φύγει κανείς απ το σπίτι αφού είχαν βάλει βόμβα στο αυτοκίνητο και όλοι κινδυνεύουν. Η Σολμάζ παίρνει ένα στοιχείο για να μπορέσει να κάνει ένα τεστ dna ανάμεσα στον Αλπέρ και στην Ντιλάρα....

Ραγισμένες Καρδιές δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 86
Ελεύθερος αφήνεται ο Οζάν και πάει να συναντήσει τον πατέρα του στο γραφείο και του λέει ότι κάποιος του έστησε παγίδα. Ο Τζιχάν πιστεύει ότι το άτομο αυτό έχει σχέση με τη βόμβα και ο Οζάν σοκάρεται και μαθαίνει τις εξελίξεις.
Ο Ραχμί πηγαίνει στην έπαυλή να μάθει τα νέα και σοκάρεται. Τον Οζάν ενημερώνει η Ντιλάρα ότι η Γκιουλσερέν μένει στην έπαυλή και προσπαθεί να μείνει εκεί. Η Ντιλάρα πηγαίνει στον Τζιχάν και απαιτεί να φύγει η Γκιουλσερέν αλλά ο Τζιχάν της λέει ότι δεν θα φύγει μέχρι να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος. Από το κώμα ξυπνάει ο Οζκάν και ξεπερνά τον κίνδυνο

oi-symmathites-epeisodia-46-47-48-49-bkyklos

Οι Συμμαθητές δείτε τι θα δούμε στα επεισόδια 46-47-48-49 Β κύκλος 

Δείτε το βίντεο από την σειρά Οι Συμμαθητές επεισόδιο 46.  Δείτε σε video το επεισόδιο 46.


Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Παύλο να είναι αναστατωμένος μιας και θέλει να μάθει την πραγματική αλήθεια για το τι συνέβη ανάμεσα στη γυναίκα του την Τατιάνα αλλά και στον Αριστείδη. Έτσι σπεύδει να επισκεφθεί την Μαριλένα, ώστε να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Εκεί βρίσκει και τον Αριστείδη και του ξεκαθαρίζει ο Αριστείδης ότι δεν έχει καμία σχέση με την Τατιάνα και ότι έχουν χωρίσει. 
Ο Παύλος μένει μετά από καιρό μόνος του μαζί με την Μαριλένα και της λέει ότι είχε έναν θησαυρό στα χέρια του και τον έχασε απευθυνόμενος σε εκείνη. Η Μαριλένα του ξεκαθαρίζει ότι η σχέση με τον γάμο είναι δύο πράγματα διαφορετικά μιας και ο γάμος χρειάζεται να κάνεις συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Την ίδια στιγμή εκείνη φοβάται μην ακούσει την κουβέντα τους ο Ανδρέας μιας και πιστεύει ότι βρίσκεται στο δωμάτιο. Ο Ανδρέας είναι κρυμμένος στη σκάλα και ακούει την συζήτηση τους. Ο Ανδρέας είναι προβληματισμένος για το εάν θα πρέπει να αποκαλύψει την σχέση που είχε μαζί με την Ίριδα ή να περιμένει πρώτα να του απαντήσει η Μαριλένα σχετικά με την υπόθεση του παιδιού και μετά να της αποκαλύψει την αλήθεια.    




Οι Συμμαθητές δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 47

Δείτε το βίντεο από την σειρά Οι Συμμαθητές επεισόδιο 47.  Δείτε σε video το επεισόδιο 47.

Συγκλονιστικές και σε αυτό το επεισόδιο οι εξελίξεις μιας και ο Παύλος καταφέρνει να μάθει την αλήθεια για το τι συνέβη ανάμεσα στην Τατιάνα και στον Αριστείδη. Η Τατιάνα προσπαθεί να υποβαθμίσει το όλο γεγονός και προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια μιας και ο Παύλος δεν πιστεύει τίποτα. 
Εκείνος μαζεύει τα πράγματά του και σηκώνεται και φεύγει από το σπίτι με την Τατιάνα να πέφτει στα πατώματα μιας και νιώθει ενοχές για ότι συνέβη.
Πλέον η κατάσταση έχει μπλεχτεί πάρα πολύ και η σχέση της Τατιάνας με τον Παύλο έχει μπει σε κίνδυνο με την τελευταία να ζητά την βοήθεια της Βάλιας και της Μαριλένας, ώστε να μεταπείσουν τον Παύλο να επιστρέψει πίσω στο σπίτι.  




Οι Συμμαθητές δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 48

Δείτε το βίντεο από την σειρά Οι Συμμαθητές επεισόδιο 48.  Δείτε σε video το επεισόδιο 48 .

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Σεσίλια να αρχίζει να συνέρχεται με αποτέλεσμα να βάζει σε πανικό την Ίριδα, αλλά και τον θείο της που έχει καταστρώσει ένα τεράστιο σχέδιο για το πως θα πάρουν την εταιρία στα χέρια τους. Πλέον η Σεσίλια ξυπνάει και προκαλεί τεράστια άγχος στην Ίριδα αλλά και στον θείο της για το πως θα διαχειριστούν την όλη κατάσταση.
 Άγχος φαίνεται ότι έχει και ο Ανδρέας, αφού φοβάται μήπως η Σεσίλια αποκαλύψει στην Μαριλένα όλα όσα είδε εκείνη τη βραδιά, ενώ θέλει να πάει να τα πει ο ίδιος σε εκείνη... 




Οι Συμμαθητές δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 49

Δείτε το βίντεο από την σειρά Οι Συμμαθητές επεισόδιο 49.  Δείτε σε video το επεισόδιο 49.

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Φρίντομ να κάνει ότι μπορεί, ώστε να κερδίσει την Βάλια αλλά η Ντίνα με τον Ισίδωρο του λένε ότι πρέπει να αγριέψει για να καταφέρει να κερδίσει μία γυναίκα. 
Εκείνη αμέσως θα του προξενέψουν την Ίριδα.  Ο Ανδρέας με την σειρά του απομακρύνεται όσο μπορεί από την Ίριδα, ενώ εκείνη έχει αγοράσει ένα σκυλάκι, ώστε να καταφέρνει να συναντιέται μαζί του σε καθημερινή βάση. Έτσι ακριβώς είχε ξεκινήσει και η ιστορία μαζί με τη Μαριλένα. 

Το Νησί επεισόδιο 9
Το νησί η σειρά διαδραματίζεται σε ένα χωριό στην Κρήτη απέναντι από τη Σπιναλόγκα στο οποίο πήγαιναν ανθρώπους που είχαν λέπρα. Η σειρά είναι μια αναδρομή στο παρελθόν από 1939 έως το 2010.
Στη σειρά θα δούμε μια κοπέλα δεκαοχτώ χρονών την Αλέξις που θα πάει στην Κρήτη από όπου κατάγεται η μάνα της και με την βοήθεια της Φωτεινής θα μάθει πάρα πολλά πράγματα για τους προγόνους της, για την οικογένεια Πετράκη, αλλά και για όλους τους κατοίκους. Θα μάθει πως μπόρεσαν να επιβιώσουν οι άνθρωποι τη Σπιναλόγκα παρ' όλες τις άσχημες καταστάσεις που ζούσαν. Ακόμα θα μάθει πολλά πράγματα για τη μητέρα της που ήταν τόσο πολύ μυστικοπαθής και τους λόγους που είχε πονέσει πάρα πολύ.

9-mines-epeisodio-113-114


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 113 - 114

Δείτε το βίντεο από την σειρά 9 μήνες επεισόδιο 113.  Δείτε σε video το επεισόδιο 113.

Ο Πέτρος παίρνει τηλέφωνο τον Μάριο και του λέει ότι η Σόνια ομολόγησε και ότι εκείνος είναι αθώος.  Η Μαρίνα πηγαίνει να συναντήσει την Έλσα αλλά εκείνη της φέρεται απαξιωτικά. Ο Άλκης λέει στη Χαρά ότι η Κρίστη έγραψε ένα τραγούδι για την καμπάνια της επιχείρησης και τότε  τσακώνονται και στην συνέχεια πάει εκείνη και στο δωμάτιο και κάνουν έρωτα.  Ο Μάνος πηγαίνει στον Κυριάκο και του λέει να αφήσει την Μαρίνα ήσυχη, ενώ ο Κυριακός ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση 





9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 114

Δείτε το βίντεο από την σειρά 9 μήνες επεισόδιο 114.  Δείτε σε video το επεισόδιο 114.

Τελικά η μέρα του γάμου της Δάφνης και του Ανδρέα έφτασε κι όλοι προετοιμάζονται.  Μια τη δισκογραφική κάνει πρόταση στην Κρίστη, ώστε να ηχογραφήσει το τραγούδι της και η Άννα είναι πολύ ευτυχισμένη.  Ο Μάριος βρίσκεται στο πλευρό της Κάτιας και ο ένας βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του άλλου. 
Η Χαρά για να βοηθήσει την επιχείρησή του Άλκη του λέει να πάει ένα ταξίδι στο Μιλάνο, ώστε να πάνε σε μια έκθεση παιχνιδιών.  Η Δάφνη λαμβάνει ένα μήνυμα που θα την αναστατώσει και θα την βάλει σε δεύτερες σκέψεις για το αν θα πρέπει να γίνει αυτός ο γάμος. 
Όλοι περιμένουν στην Εκκλησία και εκείνη λέει στον πατέρα της να καθυστερήσει λιγάκι.  Όμως η Δάφνη τελικά πηγαίνει και ο γάμος γίνεται.  Ο Κυριάκος πηγαίνει στο Μάνο και έχει στόχο να τον σκοτώσει, αλλά αυτό που θα του αποκαλύψει θα τον πληγώσει πάρα πολύ 


Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 115-116-117
9 mines epeisodio 96-97-98-99-10
9 mines epeisodio 96-97-98-99-100

Celebrity-Game-Night-epeisodio-42
Η αγαπημένη μας Σμαράγδα Καρύδη καταφέρνει με το τεράστιο ταλέντο που έχει να μας ξεσηκώσει με το χιούμορ της και την εκρηκτική της παρουσία στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει CELEBRITY GAME NIGHT!
Έτσι λοιπόν απολαύσετε και στο σημερινό επεισόδιο 48 την Σμαράγδα να κάνει παιχνίδι με τους διάσημους παίκτες που έχει!  Απόλαυσε το επεισόδιο μέχρι το τέλος και δείτε ποιος από όλους τους διαγωνιζομένους θα καταφέρει να βγει νικητής.  

traction-epeisodio-14-2-2016
Ο αγαπημένος μας Κώστας Στεφανής με την εκπομπή Traction μας παρουσιάζει θέματα που αφορούν το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα, την τεχνολογία. Ο Κώστας Στεφανής με την εκπομπή του Traction,  το νέο, δυναμικό Peugeot 308 GT με καλεσμένο τον Κώστα Φραγκολιά

stin-ygeia-mas-re-paidia-13-2-2016

Στην υγειά μας ρε παιδιά δείτε τι θα δούμε στην εκπομπή 13/2/2016

Απολαύστε στο σημερινό επεισόδιο τον αγαπημένο μας Σπύρο Παπαδόπουλο με την εκπομπή του Στην υγειά μας ρε παιδιά που είναι αφιερωμένη στην Μελίνα Ασλανίδου. Απολαύστε τους εκλεκτούς του καλεσμένους να χορεύουν και να τραγουδούν..



ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ 15/2/2016 xenes seires Ξένα Σήριαλ ΔΕΥΤΕΡΑ 15.02.2016 xena shrial

Ο φάρος 3 μ.μ. ΕΡΤ3 Δραματική σειρά O FAROS episodio
Η οικογένεια Πένια υποφέρει από μία απώλεια που θα αλλάξει την ζωή τους για πάντα. Στη «Σαμάνες» πιστεύουν ότι η αγορά του «Φάρου» δεν έχει πισωγυρίσματα αλλά δεν υπολογίζουν ότι στα χέρια των Πένια βρίσκεται ένα τεκμήριο ζωτικής σημασίας. Η Γιολάντα θέλει να διηγηθεί στη Φίνα κάτι σημαντικό που συνέβη ανάμεσα στον Μανουέλ και τον Χοσέ πριν από το ατύχημα.

Η μοδίστρα episodio H MODISTRA
8 μ.μ. ΕΡΤ2 Δραματική σειρά
Στην προσπάθειά της να βοηθήσει τη Ροζαλίντα και τον εραστή της, η Σίρα έρχεται για μία ακόμη φορά αντιμέτωπη μ' ένα φάντασμα από το παρελθόν της, που μπορεί να δυναμιτίσει όλα όσα έχει καταφέρει. Παράλληλα, στην προσπάθειά της να αντεπεξέλθει στην αυξημένη δουλειά στο ατελιέ της, η Σίρα προσλαμβάνει μία παλιά της γνώριμη, που όμως κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό…

CSI Λας Βέγκας CSI LAS VEGAS
10.15 μ.μ. ΣΚΑΪ Αστυνομική σειρά
Ενα τουρνουά πόκερ παίρνει φρικτή τροπή όταν πολλοί από τους συμμετέχοντες δολοφονούνται με τους πιο ασυνήθιστους τρόπους. Την υπόθεση αναλλαμβάνει ο Γκρεγκ.

Revenge episodio
2.15 π.μ. ALPHA Δραματική σειρά
Οταν μαθαίνει ότι ο Νόλαν έχει σχέση με τον Πάτρικ, η Εμιλι αποφασίζει να παρέμβει. Την ίδια στιγμή, αγωνιά για τα αισθήματα του Ντέιβιντ…



ΔΕΥΤΕΡΑ 15.02.2016 ELLHNIKES SEIRES ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ELLHNIKA SIRIAL ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/2/2016

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά
Mε αφορμή ένα ραντεβού της Μαντούς, της κολλητής της Στέλλας, ο Νικήτας μαθαίνει πως στο πρώτο τους ραντεβού η Στέλλα δεν έβλεπε την ώρα να φύγει. Η Βούλα μπλέκεται σε μια διένεξη με έναν αγριάνθρωπο. Η Μαρίνα έχει όρεξη για σεξ. Ο Ηλίας είναι όμως πολύ κουρασμένος για να ανταποκριθεί και η απόρριψή του τη «φουντώνει».

9 μήνες 5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά
Η Μάρθα με τον Μάριο καταφέρνουν να μπουν στον ξενώνα και να τρυπώσουν στο δωμάτιο της Φωτεινής. Η πλήρης συσκότιση όμως του δωματίου, σε συνδυασμό με τις φωνές που ακούγονται στους διαδρόμους, τρομάζουν τη Φωτεινή που αντιστέκεται σε κάθε προσπάθεια της Μάρθας να την πάρει μαζί τους. Η Κρίστη ετοιμάζει το σχέδιο παρακολούθησης της Ντορέτας.

Χωρίς εσένα 6.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Η Αννα αποφασισμένη να βοηθήσει τον Παύλο, προσπαθεί να ερευνήσει το παρελθόν της Νάγιας. Η Μαρία ανακοινώνει στον Δημήτρη ότι φεύγει με τον Μιχάλη. Η Νάντια αποφεύγει τον Γιάννη, ενώ η Χριστίνα πιάνει δουλειά στην εταιρεία παραγωγής του Στάθη. Μια απρόβλεπτη εξέλιξη αναστατώνει τη ζωή της Εύας.

To δαχτυλίδι της φωτιάς 6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά
Ο Πάρης, ύστερα από την πρόταση που δέχθηκε, αποφασίζει να φύγει για τις Βρυξέλλες και η Νεφέλη τού ζητάει διαζύγιο. Ενώ η Νεφέλη έχει κάνει ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το παρελθόν της Μάνιας, για κάποιον μυστήριο λόγο όλοι στρέφονται εναντίον του καναλιού. Ο Στέφανος εντοπίζει στην Αθήνα την κόρη της Σοφίας, την Ελευθερία.

Μπρούσκο 9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Ο Διαμαντής είναι έξαλλος από θυμό και δεν μπορεί να καταλάβει πώς κατάφεραν οι Ματθαίοι να κλείσουν τη συνεργασία με τον Ρουμάνο οινοπαραγωγό. Η ίδια η Χρυσάνθη τού αποκαλύπτει ότι αυτή είναι που στήριξε τους Ματθαίους, προκειμένου να τον εκδικηθεί. Στην Κύπρο, όπου έχει μεταφερθεί η βεντέτα, οι Γιαννακάκηδες δίνουν σκληρή μάχη για να προστατέψουν την Αναστασία, η οποία μέσα από διάφορα γεγονότα έχει αρχίσει να υποψιάζεται τον Πάτροκλο σε σχέση με την κλοπή των κωδικών των τραπεζικών λογαριασμών του Ματθαίου.

Μάλιστα, σεφ! 10 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά
Ο σεφ έχει μια πολύ αξιόπιστη πληροφορία, πως ένα άλογο θα κερδίσει σε μια στημένη ιπποδρομιακή κούρσα. Ελα όμως που δεν έχει αρκετά χρήματα να ποντάρει! Εχει όμως ιδέες, όπως πάντα. Αντί να αγοράσει το μαύρο χαβιάρι για την αποψινή δεξίωση, θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για το στοίχημά του.

Οι συμμαθητές 10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά
Η Τατιάνα είναι εκτός ορίων φοβούμενη ότι ο Παύλος έφυγε οριστικά από το σπίτι, Η Βάλια με τη Μαριλένα προσπαθούν να της συμπαρασταθούν. Ο Φρίντομ και η Ιρις βγαίνουν το πρώτο τους ραντεβού. Παράλληλα ο Ανδρέας προσπαθεί για μια ακόμα φορά να μιλήσει στη Μαριλένα για το φιλί με την Ιριδα.

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget