02/06/18



Το σόι σου επεισόδιο 29

Ο Διονύσης ξημεροβραδιάζεται στο κτήμα και η Χαρούλα ανησυχεί μήπως πάθει υπερκόπωση. Όταν μέσα από μια τυχαία κουβέντα ο Μιχάλης διαπιστώνει ότι απασχολείται κυρίως βραδινές ώρες αρχίζει και υποψιάζεται ότι κάτι
περίεργο συμβαίνει.
Το σόι σου επεισόδιο 30
Καλοκαίρι του '72 και ο Μενέλαος με την Αλεξάνδρα επισκέπτονται τα Μάταλα όπως όλοι οι επαναστατημένοι νέοι της εποχής. Η Αλεξάνδρα δεν αντέχει φυσικά την ελευθεριότητα που επικρατεί και φεύγει αφήνοντας μόνο τον Μενέλαο.



Η Μπαχάρ κάνει κάποιες εξετάσεις ύστερα από το λιποθυμικό επεισόδιο και έχει έρθει η ώρα να πάρει τα αποτελέσματα από το γιατρό. Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι και τόσο καλά. Η ασθένεια, που ταλαιπώρησε κάποτε τον μπαμπά της, έχει χτυπήσει και τη δική της πόρτα. Η θεραπεία στην περίπτωσή της όμως απαιτεί να κάνει έκτρωση. Η Μπαχάρ πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στη ζωή του παιδιού της και της δικής της. Η Σουλτάν, η Χιούλγια και ο Σαλίχ βρίσκονται στο πέτρινο σπίτι για να εξαφανίσουν τα αποδεικτικά στοιχεία από το φόνο του Τζεμάλ. Η αστυνομία καταφθάνει εκεί λίγο μετά από εκείνους.Οι δυο μανάδες βρίσκονται για άλλη μια φορά σε δύσκολη θέση και πρέπει να κάνουν γρήγορα κάτι για να σώσουν την κατάσταση. Ο Ατές μαθαίνει από την Μπαχάρ για την ασθένειά της και νιώθει συντετριμμένος. Προσπαθεί να την πείσει να κάνει την έκτρωση αλλά είναι μάταιο, η Μπαχάρ έχει πάρει τη γενναία απόφασή της. Η Μπαχάρ έχει αποφασίσει επίσης να μην πει την αλήθεια για τη σοβαρότητα της κατάστασή της στην οικογένειά της. Η Σετσίλ εμφανίζεται ξανά στο ατελιέ με τον τηλεφωνικό αριθμό του Ασίμ, τον οποίο της είχε ζητήσει η Μουγκιέ. Φυσικά, ο τσακωμός δεν θα λείψει ούτε απ' αυτή τη συνάντηση.



ANNE Επεισόδιο 29
O Τζενγκίζ θα θεωρήσει υπεύθυνο τον Σινάν για όλα τα άσχημα που συμβαίνουν στη ζωή του συμπεριλαμβανομένου και του κλεισίματος του μπαρ-εστιατορίου και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση. Έτσι θα απαγάγει την Ζεïνέπ.Η Γκιονούλ δεν βρίσκει πουθενά την κόρη της και αποφασίζει να τηλεφωνήσει στον Σινάν. Ωστόσο, ο τελευταίος δεν ξέρει πού είναι και αρχίζει αμέσως την έρευνα.Δεν μπορεί όμως να βρει ούτε ένα στοιχείο για να εντοπίζει τη Ζεïνέπ.
ANNE Επεισόδιο 30
Ο Σινάν, δίχως να πει σε κανέναν, θα πάει στην αποθήκη εκεί όπου ο Τζενγκίζ κρατάει όμηρο τη Ζεïνέπ.Ο Σινάν κάνει αυτό που του λέει ο Τζενγκίζ για να μην θέσει τη ζωή της γυναίκας του σε κίνδυνο. Αλλά η σκηνή που βλέπει μπροστά του τον τρελαίνει , γιατί η Ζεïνέπ κάθεται σε μια καρέκλα με περασμένη μια θηλιά στο λαιμό της.Καθώς ο Σινάν προχωράει προς την Ζεïνέπ, ο Τζενγκίζ, τον χτυπάει στο κεφάλι.

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget