06/18/15

Η οργή των πολιτών για την καταστροφή που έχει υποστεί η χώρα και η ζωή τους από τα Μνημόνια και τα επαχθή δάνεια που χρέωσε τη χώρα η πολιτική ελίτ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ξεσπά: Παραλίγο να λιντσαριστεί από δεκάδες οργισμένους πολίτες ο αυτουργός των Μνημονίων, πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, πριν λίγο σε γνωστό ξενοδοχείο του Βόλου.
Είχε παει εκεί στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης στελεχών του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. όταν δεκάδες πολίτες που είχαν πληροφορηθεί την παρουσία του με επικεφαλής το δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο έσπευσαν στο σημείο.
"Απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα. Ντροπή σου...", φώναξε ο Αχιλλέας Μπέος μόλις είδε τον Γιώργο Παπανδρέου και ακολούθησε σύρραξη με τους μπράβους του Γ.Παπανδρέου να επιτίθενται στο δήμαρχο και τους πολίτες του Βόλου να αντεπιτίθενται και να τρέπουν σε φυγή τους μπράβους.


​Ρουά ματ Επεισόδιο 190, Αντ1 ROUA MAT 190 ΡΟΥΑ ΜΑΤ video 190

Ρουά ματ Επεισόδιο 190 ROUA MAT
Ο Αντρέας παρακολουθεί τον Φίλιππο και βλέπει ότι αρχίζει να έχει σχέσεις και με την κόρη του, γεγονός που τον εκνευρίζει αφάνταστα… Ταυτόχρονα, η Ιωάννα αισθάνεται εγκλωβισμένη από τον κοινωνικό της περίγυρο, γιατί όλοι πιστεύουν ότι έχει απόλυτη σχέση με την εξαφάνιση της Μυρτώς και πρώτη απ' όλους η Βίκυ που της επιτίθεται με σφοδρότητα… Κι ενώ δίνει τελεσίγραφο στον Σάββα να εγκαταλείψει το σπίτι, η Βίκυ έρχεται να σώσει την κατάσταση… Την ίδια στιγμή η Μαρία κι ο Αντρέας ετοιμάζονται να φύγουν για το Λονδίνο… Εκεί όλα θα μπορούσαν να ξεχαστούν, αν ο Αντρέας δεν άκουγε ένα μοιραίο τηλεφώνημα της Μαρίας… για να μάθει ότι η κόρη του ίσως να μην είναι δικό του παιδί… Κι ενώ τα πάντα καταρρέουν γύρω του, έρχονται τα αποτελέσματα του DNA της μικρής. VIDEO


​Μπρούσκο Επεισόδια 379 MPROUSKO EPEISODIA

MPROUSKO 379 ΜΠΡΟΥΣΚΟ Πέμπτη 18/6/2015
Πιστεύοντας πως θα πληγωθεί ο Σήφης, η Στεφανία αρνείται να πάει στον γάμο της μητέρας της, ενώ η εμμονή της Λουκίας για εκδίκηση, την οδηγεί στο να πλησιάσει με δόλιο τρόπο τη Στεφανία. Οι κινήσεις της Μάρθας γίνονται αντιληπτές. Ανήσυχος ο Πάτροκλος διαπιστώνει πως κάποιος μπήκε κρυφά στο σπίτι του Διαμαντή. Ο Μανωλιός αντιλαμβάνεται έξαλλος ότι η Δάφνη κάνει «πλάτες» της Κωνσταντίνας, για να βγει ραντεβού με τον Κίκη. Μπροστά στη στεναχώρια του Μηνά, η Βασιλική υποκύπτει στο να γίνει ο γάμος στα Χανιά, προκαλώντας την οργή της Δάφνης που έχει κάνει ετοιμασίες και έχει άλλα σχέδια. Η Αναστασία κι ο Ματθαίος, ζουν τον έρωτά τους απ' την αρχή, ενώ ένας μυστηριώδης, άγνωστος άντρας παρακολουθεί τις κινήσεις τους. VIDEO


​Oi symmathites epeisodia simera Οι Συμμαθητές: Επεισόδια 150-151 Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ 18/6/15 (Διπλό επεισόδιο): Όλοι αναστατώνονται στην εταιρεία όταν ο Παύλος απειλεί ότι θα πέσει από την ταράτσα ενώ η Τατιάνα απογοητεύεται γιατί συνειδητοποιεί ότι ο Παύλος αγαπά ακόμη τη Μαριλένα. Από την άλλη, απογοητευμένος είναι και ο Ανδρέας από τη Μαριλένα και τη στάση της. Η Βάλια αρχίζει να το σκέφτεται μετά και τη νέα εpωτική επίθεση που δέχεται από τον Φρίντομ. Στο μεταξύ ο Αριστείδης αρχίζει να έχει υποψίες για την εγκυμοσύνη της Τατιάνας.


​DIKAIWSH EPISODIA Δικαίωση επεισόδια 115 dikaiosi epeisodia
Δικαίωση Επεισόδιο 115 Πέμπτη 18/6/2015
Δικαίωση:Ο Ασίμ καταλαβαίνει το παιχνίδι του Ανδρέου με τα μηνύματα και αποφασίζει ν'αλλάξει τακτική. Η Έλλη δίνει ένα ακόμα αποκλειστικό στον Παύλο, με φωτογραφίες από το πάρτι. Η Μυρτώ εκπλήσσεται με την επιλογή της μάνας της και ζητάει εξηγήσεις από την Έλλη, που δεν δείχνει να συμμετέχει στην ανησυχία της. Ο Χρήστος εξηγεί στην Ερμιόνη ότι δεν μπορεί να μείνει άλλο στο σπίτι με την Κλαίρη και πως ετοιμάζεται να συγκατοικήσει με τη Μυρτώ. Για κακή του τύχη, ο Λευτέρης κρυφακούει την κουβέντα τους. Ο Χρηστίδης, που φοβάται για την ασφάλεια της Ελένης, ζητάει από τον Διοικητή να την μεταθέσει σε άλλη πόλη. Ο Πρίγκιπας παρακολουθεί την Ελένη και της ζητάει μια ακόμα ευκαιρία για να την πείσει. Η Ελένη, πολύ πιεσμένη, δέχεται να τον ακούσει για τελευταία φορά. Η Μυρτώ ζητάει από την Έλλη να σταματήσει τον φωτογράφο, γιατί η μάνα της ταπεινώνεται. Η Βάλια, που ακούει την κουβέντα τους, της εξηγεί πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να επεμβαίνει στα ερωτικά της. Η Μυρτώ βρίσκει σύμμαχο στο πρόσωπο του Μάξιμου, που ανησυχεί το ίδιο μ'εκείνη για τις προθέσεις του Δημήτρη. Ο Πρίγκιπας ομολογεί στην Ελένη πως είναι ερωτευμένος μαζί της και πως αν κι αυτή δεν νιώθει το ίδιο, τότε καλύτερα να μην συναντηθούν ξανά. Η Κλαίρη αποκαλύπτει στον Θησέα πως η Μυρτώ και ο Χρήστος είναι ζευγάρι κάτω απ'τη μύτη τους. Ο Γιώργος, που τους παρακολουθεί, τους φωτογραφίζει σε διαχυτική στιγμή. Ο Ασίμ πλησιάζει την Ελένη, εξηγώντας της πως ξέρει όλη την αλήθεια για το παιχνίδι που παίζει. Η Μυρτώ μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν του Δημήτρη κι αποφασίζει να προστατέψει τη μάνα της, έτσι ο Δημήτρης περνάει στην αντεπίθεση.. Η Ερμιόνη αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Λευτέρη την αλήθεια για τη σχέση του Χρήστου και της Μυρτώς. Η Λία παραγγέλνει αναβολικά μέσω ίντερνετ. Η Μυρτώ βλέπει τον Δημήτρη να βγαίνει από το δωμάτιο της Έλλης κι αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα. Ο Ασίμ λέει στην Ελένη να συμμαχήσουν ενάντια στον Πρίγκιπα, με την προϋπόθεση να του βρει τη Νατάσα. Ο Λευτέρης αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Επισκέπτεται τη Βάλια και της λέει την αλήθεια για τη σχέση των παιδιών τους. Ο Λευτέρης ενημερώνει τη Βάλια πως ο Χρήστος και η Μυρτώ ετοιμάζονται να συγκατοικήσουν και την απειλεί να βρει τρόπο να τους χωρίσουν. Η Μυρτώ υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα στην Έλλη και τον Δημήτρη, αλλά η Έλλη τ'αρνείται όλα κι έτσι οι δύο κοπέλες τσακώνονται. Ο Ασίμ εξηγεί στην Ελένη το μπλέξιμο με την Νατάσα και ζητάει τη βοήθειά της για να την βρει.


​aiwnia agaph, KURT SEYIT VE SURA Αιώνια αγάπη επεισόδιο 15 aionia agapi episodes

7.30 μ.μ. ETV Δραματική σειρά εποχής ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ
Ο Κουρτ Σεγίτ και η Σουρά πέφτουν πάνω στη Βαρόνη Λόλα καθώς χτυπούν όλες τις πόρτες της πόλης σε μια προσπάθεια να βρουν τα ίχνη των αγαπημένων τους προσώπων. Η Βαρόνη, που είχε έλθει στην Κωνσταντινούπολη σε μια προσπάθεια να χτίσει ένα πιο σταθερό μέλλον, δεν γνώριζε ότι ο Κουρτ Σεγίτ, ο μεγάλος έρωτάς της από το παρελθόν, βρίσκεται τώρα στην Κωνσταντινούπολη. Ο Πέτρο και ο Σελίλ περιμένουν με αγωνία τη μέρα που θα φτάσουν στην Κωνσταντινούπολη, ταξιδεύοντας με πλοίο κάτω από δύσκολες συνθήκες.


​ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ KADERIMIN YAZILDIGI GUNSTA gr subs Στα δίχτυα του πεπρωμένου STA DIXTYA TOY PEPRWMENOY

Στα δίχτυα του πεπρωμένου
6.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά
Η Ντεφνέ έχει μεγάλη αγωνία. Ζει και αναπνέει περιμένοντας από στιγμή σε στιγμή τα ευχάριστα νέα. Κι ενώ όλα πάνε κατ' ευχήν προς μεγάλη ανακούφιση της Κιγιμέτ και του Καχραμάν, ο Μακσούτ εμφανίζεται και απαγάγει την Ελίφ. Oταν ο Καχραμάν αντιληφθεί την απουσία της Ελίφ, θα βάλει λυτούς και δεμένους για να την βρει και να μπορέσει να διασφαλίσει την επιστροφή της στο σπίτι, πριν καταλάβει η Ντεφνέ ότι η παρένθετη μητέρα και το παιδί της κινδυνεύουν.

The Guardian για Ελλάδα: «Δεν μπορεί να πληρώσει και δεν θα πληρώσει»!!! Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της Guardian στο σημερινό της πρωτοσέλιδο. Η βρετανική εφημερίδα αναφερόμενη στην αδυναμία της χώρας να πληρώσει το ΔΝΤ στο τέλος του μήνα, έχει τίτλο στο άρθρό της "Ελλάδα: Δεν μπορεί να πληρώσει, δεν θα πληρώσει". Στο πρωτοσέλιδο απεικονίζεται ο Αλέξης Τσίπρας σε γαλανόλευκο φόντο ενώ η εφημερίδα παραθέτει 6 αριθμούς που αποτυπώνουν την κρίση της ελληνικής οικονομίας: - 25%, μείωση της εγχώριας παραγωγής και βιομηχανίας - 28%: Μείωση των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα - 28,5%: Πτώση στην κατανάλωση τροφίμων - 61%: Περικοπές στη μέση σύνταξη που έχει πέσει στα 833 ευρώ - 45%: Το ποσοστό των συνταξιούχων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας - 26%: Ανεργία (50% στις ηλικίες κάτω των 25 ετών)

ROUA MAT EXELIXEIS.Τελικά οι εξελίξεις μέσα στην σειρά Ρουά ματ παίρνουν φωτιά. Όσες προσπάθειες κι αν κάνει η Μαρία τελικά δεν καταφέρνει να πει πως ο Φίλιππος είναι ο βιολογικός πατέρας της Νεφέλης. Έτσι ο Φίλιππος απειλεί τη Μαρία ότι αν δεν το πει θα το πει ο ίδιος στον Ανδρέα. Παράλληλα ο Ανδρέας φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση ώστε να βγάλει από τη ζωή τους τον Φίλιππο. Έτσι βλέπουμε τον Ανδρέα να πηγαίνει και να ζητάει για ακόμα μια φορά την βοήθεια του Ευθυμίου. Ο Ευθυμίου του δίνει ένα όπλο στα χέρια του και του λέει να πάει να τον αποτελειώσει μόνος του . Ο Ανδρέας αν και είναι διστακτικός στην αρχή στο τέλος παίρνει το όπλο από τον κακοποιό! Λίγες μέρες αργότερα για κακή τύχη του Ανδρέα ο Μάξιμος θα δει το όπλο και ζητάει αμέσως εξηγήσεις και το τι σκέφτεται να πάει να κάνει με αυτό το πράγμα.

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget