06/24/15


Στα δίχτυα του Πεπρωμένου Επεισόδιο 9 - Ο Ζιγιά αναγκάζεται να ανακοινώσει στα στελέχη της επιχείρησής του ότι τα λογιστικά της εταιρείας αναλαμβάνει τώρα ο Γιακούπ. Την ίδια στιγμή, ο Καχραμάν κατηγορεί την Ντεφνέ και τη μητέρα του ότι είναι άσπλαχνες και πηγαίνει την Ελίφ στο νοσοκομείο για να επισκεφτεί τη μητέρα της.


10η Εντολή: Επεισόδιο 16 (Αλέρτ) 10η-Εντολή
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015
Η Δανάη έμεινε ορφανή από μητέρα σε ηλικία 5 ετών και από τότε αγωνίζεται για να ισορροπήσει και να μπορεί να συμπεριφέρεται κανονικά. Η προσπάθειά της δυσκολεύει όταν εpωτεύεται τον Αποστόλη ενώ την ίδια περίοδο, ο πατέρας της βρίσκεται νεκρός. Η Δανάη είναι πλέον έξω από τα νερά της και η μικρή ισορροπία που με δυσκολία κρατούσε κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Τότε ο θείος της και η μητριά της αναλαμβάνουν να την προστατέψουν από την τρέλα... και τον εαυτό της.


​Ο Σάββας με τον Ηρόδοτο πείθουν την Μυρτώ μέσω facebook, να εκβιάσει την Ιωάννα. Η Βίκυ βγαίνει από την κλινική και η Ιωάννα κανονίζει πάρτι στο σπίτι της για το καλωσόρισμα. Το ίδιο βράδυ, η Βίκυ επιστρέφει στο σπίτι της με τον Σάββα και τον γιο τους. Στο μεταξύ, η Μαρία, φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί πως η Νεφέλη είναι όντως κόρη του Φίλιππου και πάνω στον πανικό της κάνει το ένα λάθος πάνω στο άλλο! Η Βίκυ δεν μπορεί να αντισταθεί και πάει να βρει τον Μιχαήλ για να μιλήσουν από κοντά. Ο Ανδρέας είναι απρόσεκτος και κατά λάθος φανερώνει το όπλο που του έδωσε ο Ευθυμίου στον Μάξιμο! VIDEO


​Πίσω τους αφήνουν τα προβλήματα ο Αχιλλέας με την Μελίνα σε σχέση με την μητέρα του μωρού και κάνουν ετοιμασίες για να φύγουν για Χανιά και να παραστούν στον γάμο του Μηνά και της Βασιλικής.Η Δάφνη κάνει ότι μπορεί για να είναι ψύχραιμη από τον χωρισμό της με τον Μάρκο και με καταχθόνιο τρόπο τους καθοδηγεί όλους ώστε να διαδώσει σε όλους τι έγινε με τον Μάρκο και την Λουκία.Εξώδικο στέλνουν οι Ματθαίοι στον Πάτροκλο να τους δώσει πίσω τα χρήματά τους και ο Πάτροκλος τρομάζει, ενώ Νεκτάριος τσαντίζεται χωρίς να μπορέσει να μεταπείσει τα αδέρφια του.Μια τρομερή αποκάλυψη κάνει ο Μανωλιός στον Παύλο και αυτή είναι ότι στα Χανιά βρίσκεται μια γυναίκα από το παρελθόν του και εκείνος ταράζεται.Ένα συγκλονιστικό γενονός θα γίνει και αυτό είναι ένα συγκλονιστικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα όπου θα ανατρέψει τις ζωές όλων. VIDEO


​Τετάρτη 24/6/2015

Ο Κουρτ Σεγίτ φαίνεται να είναι πάρα πολύ θυμωμένος και ενοχλημένος από τη σχέση που δημιουργείται ανάμεσα στην αγαπημένη του Σούρα αλλά και στον Πέτρο. Έτσι τον βλέπουμε ταυτοχρόνως να ανακαλύπτει και ποιος κρύβεται πίσω από τον Ριζά.


​Person of interest 21.10 σημερα 24-6-2015 STAR Αστυνομική σειρά περσον οφ ιντερεστ επεισοδιο 10 σεζον 3!
Ο δολοφόνος της Κάρτερ βρίσκεται πια στο στόχαστρο της ομάδας και όλοι προσπαθούν να τον προλάβουν πριν δραπετεύσει. Ο Φιντς αισθάνεται ενοχές επειδή δεν πρόλαβε να αναγνωρίσει έγκαιρα την προειδοποίηση της «Μηχανής». Ο Φάσκο με τη Σο επισκέπτονται ένα δικηγόρο, συνεργάτη του Κουίν, προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες για τον Σίμονς αλλά η ρωσική μαφία τον έχει ήδη σκοτώσει. Ο Ρις εντοπίζει τελικά τον Σίμονς και θέλει να τον σκοτώσει αλλά ο Φιντς τον αποτρέπει. Ωστόσο, ο Σίμονς πεθαίνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου από έναν συνεργάτη του Ελάιας, ο οποίος εκδικείται με αυτόν τον τρόπο τον θάνατο της Κάρτερ.


​ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 8 Τετάρτη 24/6/15:
Η Μεριέμ είναι στεναχωρημένη και αναπολεί όλες τις όμορφες στιγμές που είχε ζήσει με τον άντρα της. Οι γονείς της βλέπουν την κόρη τους θλιμμένη και δείχνουν να ανησυχούν τόσο για εκείνη, όσο και για τον εγγονό τους, Κερέμ. Την ίδια ώρα, ο Γιακούπ, μάταια, προειδοποιεί για μια ακόμη φορά
τον Καντίρ να μην πλησιάσει τον Κερέμ γιατί θα έχει να κάνει μαζί του. Η ζήλεια έχει τυφλώσει τον Μακσούτ που δεν διστάζει να επισκεφτεί τη Σουλτάν στις φυλακές για να συκοφαντήσει την Ελίφ.

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget