03/29/18



Στο συμβούλιο του Survivor και μετά την ψηφοφορία πρώτη υποψήφια για αποχώρηση προέκυψε η Εύη Σκαρώνη, ενώ οι παίκτες με τις ατομικές ασυλίες πρότειναν τους Σώζων Παλαίστρο Χάρο και Εύη Σαλταφερίδου. Η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού κράτησε για 60 λεπτά. Σήμερα το βράδυ ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα λέγοντας το όνομα του παίκτη ο οποίος θα μπει πρόωρα στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις διαρροές (spoiler) αυτή που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης είναι η Εύη Σκαρώνη η οποία έδωσε μάχη στήθος με στήθος με τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο, όμως συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους, με αποτέλεσμα να ετοιμάζει τα πράγματά της για την επιστροφή στην Ελλάδα μετά από ολιγοήμερη παρουσία στο παιχνίδι.

Σύμφωνα πάντα με τις διαρροές (spoiler) η Εύη Σαλταφερίδου ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού. Να τονίσουμε για ακόμη μια φορά ότι οι διαρροές (spoiler) δεν προέρχονται από καλά πληροφορημένες πηγές, αλλά από φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην επιβεβαιωθούν, για κάτι που θα σας ενημερώσουμε άμεσα.



επεισόδιο 59
«ELIF» θα δούμε πως Η Πελίν θυμώνει όταν διαπιστώνει ότι ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ έχουν συμφιλιωθεί. Η Ζεϊνέπ είναι μαζί με τον Σελίμ στο αυτοκίνητό του όταν παθαίνει βλάβη. Ενώ περιμένουν την οδική βοήθεια, ο Σελίμ αποκαλύπτει πόσο του αρέσει η Ζεϊνέπ, χαρίζοντας της μικρά δώρα. Ο Ερκούτ λέει ψέματα στον Βεϊσέλ σχετικά με τη Ζεϊνέπ ενώ του μιλάει και για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει με την οικογενειακή του επιχείρηση. Στη συνέχεια ζητάει να παντρευτεί τη Ζεϊνέπ και ο Βεϊσέλ δέχεται.Ο Μουράτ κάνει ό,τι μπορεί για να ευχαριστήσει τη Σέιντα, της αγοράζει δώρα, της γράφει ακόμα και ποιήματα. Όταν μαθαίνει για την πρόταση γάμου του Ερκούτ για τη Ζεϊνέπ, συμφωνεί. Ο Βεϊσέλ καλεί τη Ζεϊνέπ στο πλυντήριο αυτοκινήτων και της υπόσχεται να αφήσει ήσυχη τη Μελέκ αν εκείνη δεχθεί να παντρευτεί τον Ερκούτ.Αν και η μητέρα της έχει αντιρρήσεις, η Τουγτσέ συνεχίζει να κάνει παρέα με την Ελίφ. Η Κιράζ προσέχει πάντα τα δύο κορίτσια. Η Μελέκ ενημερώνει την Αϊσέ και πηγαίνει στη φάρμα να δει την Ελίφ. Ο Σαντίκ βρίσκει τη φωτογραφία της Μελέκ , που έχει πάντα μαζί του ο Κενάν και ενημερώνει τον Μελίχ. Ο Μελίχ συνεχίζει να πιέζει την Αρζού. Η Αρζού έχει περιθώριο μόνο 24 ώρες για να συγκεντρώσει τα χρήματα, έτσι αποφασίζει να βάλει στο «παιχνίδι» έναν νέο παίκτη, τον Βεϊσέλ…

επεισόδιο 60
«ELIF» θα δούμε πως η Ζεϊνέπ αντιδρά στην πρόταση του πατέρα της να παντρευτεί εκείνη τον Ερκούτ για να αφήσει εκείνος ήσυχη τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ της λέει πως γνωρίζει ότι εξακολουθεί να πηγαίνει στη σχολή και δεν θα την ανεχθεί άλλο. Η Ζεϊνέπ είναι έξαλλη, λυπημένη και πολύ μπερδεμένη. Ο Σελίμ σκέφτεται τη μέρα, που πέρασε με τη Ζεϊνέπ και την περιμένει στη σχολή με ανυπομονησία. Όταν συναντάει τη Ζεϊνέπ όμως διαπιστώνει ότι η διάθεσή της είναι άσχημη, αλλά εκείνη δεν του αποκαλύπτει το λόγο. Ο δικηγόρος της Μελέκ την ενημερώνει πως ο Βεϊσέλ αρνείται να χωρίσει και πως έφτασε μάλιστα στο σημείο να τον απειλήσει.
Η Μελέκ δεν ξαφνιάζεται καθόλου όταν τα ακούει όλα αυτά αλλά δεν χάνει το θάρρος της και είναι αποφασισμένη να χωρίσει. Όταν λέει στη Ζεϊνέπ τι συνέβη, η Ζεϊνέπ δεν της μιλάει για τον εκβιασμό, που υφίσταται από τον πατέρα της αλλά η Μελέκ καταλαβαίνει πως κάτι την απασχολεί. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ σχεδιάζουν να παντρέψουν τη Ζεϊνέπ με τον Ερκούτ και να επωφεληθούν από τη μεγάλη περιουσία του. Ο Μουράτ ονειρεύεται ότι παντρεύεται τη Σεϊντά. Η Σεϊντά επισκέπτεται το πλυντήριο αυτοκινήτων και μαθαίνει πως ο Ερκούτ θα παντρευτεί τη Ζεϊνέπ. Η Σεϊντά και ο Ερκούτ συμπεριφέρονται σαν να μην γνωρίζει ο ένας τον άλλο. Η Σεϊντά λέει στον Ναντίρ τι έμαθε και δηλώνει σίγουρη ότι ο Ερκούτ κάτι ετοιμάζει.

Ο Ναντίρ όμως εμπιστεύεται τυφλά τον Ερκούτ και ζητάει από τη Σεϊντά να σταματήσει να τον κατηγορεί. Η Αρζού κλειδώνει την Τουγτσέ στο δωμάτιο της επειδή δεν υπακούει στις εντολές της. Στη συνέχεια παίρνει το όπλο του Κενάν από το χρηματοκιβώτιο και ζητάει από τον Βεϊσέλ να συναντηθούν για να μιλήσουν για τον Μελίχ. Ταυτόχρονα, κανονίζει ένα ραντεβού με τον Μελίχ σε ένα απομονωμένο σημείο. Όταν η Ελίφ μαθαίνει ότι η Τουγτσέ είναι κλειδωμένη, παίρνει κρυφά το κλειδί και μπαίνει στο δωμάτιο για να παίξει μαζί της. Η Τουγτσέ επιμένει να παίξουν στο δωμάτιο της μητέρας της αλλά η Ελίφ φοβάται πως θα τις πιάσουν. Και πράγματι, τις βρίσκει η Αϊσέ…

επεισόδιο 61
ELIF θα δούμε πως Όταν η Αρζού καλεί τον Μελίχ σε κάποιο απομονωμένο μέρος για να συναντηθούν, εκείνος υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά και στέλνει έναν οπλισμένο άντρα στη συνάντηση. Όταν ο Βεϊσέλ βάζει το όπλο του στο κεφάλι του άντρα, εκείνος βάζει το δικό του όπλο στο κεφάλι της Αρζού! Η Αρζού προσπαθεί να μάθει τι επιδιώκει ο Μελίχ από την οικογένεια Εμίρογλου.
Του λέει πως θα πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να αγοράσει τις μετοχές της αλλά ο Μελίχ της λέει πως υπάρχει ο σωστός χρόνος για όλα και πως δεν μπορεί να της επιτρέψει να αναβάλει την πληρωμή λόγω μιας επένδυσης, που ετοιμάζει. Η ένταση αυξάνεται και όταν τραβάνε πάλι τα όπλα, ο Μουράτ χτυπάει τον άντρα του Μελίχ και φεύγει γρήγορα με τον Βεϊσέλ και την Αρζού. Ενώ προσπαθούν να το σκάσουν, η Αρζού πέφτει και χτυπάει στο πρόσωπο. Αφήνει εκεί και το αυτοκίνητό της. Ο Μελίχ αφήνει ένα σημείωμα στο αυτοκίνητο της Αρζού και της λέει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Η Αλιγιέ υποδέχεται τις φίλες της και εκείνες ρωτάνε για την Αρζού. Όταν η Αλιγιέ διαπιστώνει ότι η νύφη της πάλι λείπει, γίνεται έξαλλη αλλά προσπαθεί να το κρύψει για να μην εκτεθεί στις καλεσμένες της. Όταν οι καλεσμένες φεύγουν, βλέπουν την Αρζού να βγαίνει από το αυτοκίνητο του Βεϊσέλ. Τη ρωτάνε τι συνέβη στο πρόσωπο της και εκείνη δικαιολογείται λέγοντας πως κάποιος προσπάθησε να της αρπάζει το πορτοφόλι και πως οι δύο κύριοι, που την έφεραν σπίτι τη βοήθησαν. Την ίδια ιστορία λέει και στην οικογένεια και το υπηρετικό προσωπικό. Η Ιπέκ προσπαθεί να παίξει ένα παιχνίδι με την Τουγτσέ και την Ελίφ αλλά ο κακομαθημένος χαρακτήρας της Τουγτσέ τα καταστρέφει όλα. Ο Ερκούτ ακολουθεί παντού τη Ζεϊνέπ, προσπαθώντας να την πείσει να δεχθεί την πρόταση γάμου. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν λάβει τη θετική απάντηση της Ζεϊνέπ, ο Ερκούτ και ο Βεϊσέλ συνεχίζουν να κάνουν ετοιμασίες για τον γάμο.
Η Ζεϊνέπ αισθάνεται αγανάκτηση από την πίεση του Ερκούτ αλλά από την άλλη η απόφαση του πατέρα της να μη δώσει διαζύγιο στη Μελέκ, δεν της αφήνει καμία επιλογή. Η Μελέκ λυπάται πολύ επειδή βλέπει τη Ζεϊνέπ σε αυτή την κατάσταση αλλά δεν έχει ανακαλύψει τι είναι αυτό, που την προβληματίζει. Πηγαίνει στον δικηγόρο της για να μάθει αν υπάρχει κάποια εξέλιξη και εκείνος της λέει πως πρέπει να πείσει τον Βεϊσέλ να της δώσει το διαζύγιο. Ο Σελίμ δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνεις τη Ζεϊνέπ και πηγαίνει να την δει στο καφέ. Δεν καταλαβαίνει γιατί τον υποδέχεται τόσο ψυχρά και πιστεύει πως έχει κάνει κάποιο λάθος. Προσπαθεί να της μιλήσει και να καταλάβει αλλά η Ζεϊνέπ δεν του λέει τίποτα και τον κρατάει σε απόσταση…

επεισόδιο 62
ELIF» θα δούμε πως η Αρζού έχει ηχογραφήσει την κουβέντα της με τον Μελίχ και το χρησιμοποιεί εναντίον του. Ο Μελίχ δεν περίμενε μια τέτοια κίνηση από μέρους της και αιφνιδιάζεται αλλά ετοιμάζει ένα νέο σχέδιο. Λέει στον Κενάν πως υπάρχει ένα σημαντικό θέμα, που θα ήθελε να κουβεντιάσει με την οικογένεια το βράδυ.
Ο Κενάν ανακοινώνει πως θα δειπνήσει μαζί τους ο Μελίχ και ο Σελίμ με την Αρζού εκφράζουν τη δυσφορία τους για τις συχνές επισκέψεις του άντρα στο κτήμα. Ο Σελίμ δηλώνει πως δεν θα παρευρεθεί στο δείπνο. Ο Κενάν ζητάει από τον Χασάν να βρει τη διεύθυνση του σπιτιού της Μελέκ. Η Ιπέκ στεναχωριέται όταν βλέπει τη στάση της Αρζού και του Σελίμ απέναντι στον Μελίχ. Εκείνη πάλι είναι πολύ ενθουσιασμένη και ετοιμάζεται για το βράδυ. Η Αρζού προσπαθεί να στρέψει την Αλιγιέ εναντίον του Μελίχ αλλά δεν τα καταφέρνει. Στη συνέχεια προσπαθεί να μάθει από την Ιπέκ για ποιο λόγο θα έρθει το βράδυ ο Μελίχ αλλά δεν ξέρει ούτε εκείνη κάτι.
Η Αρζού τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του ζητάει να στήσει ενέδρα στον Μελίχ και να τον εμποδίσει να έρθει στο κτήμα το βράδυ. Η Μελέκ ετοιμάζει το σπίτι για την επιστροφή της Ελίφ και αγοράζει κάποια έπιπλα. Η Ζεϊνέπ μιλάει με τη φίλη της Γκιουλνούρ και της λέει πως ο πατέρας της θέλει να την παντρέψει παρά τη θέλησή της. Η Ζεϊνέπ τελικά δέχεται να παντρευτεί τον Ερκούτ για το καλό της Μελέκ και της Ελίφ αλλά με τον όρο ο γάμος να γίνει την ίδια ώρα, που θα υπογράφει το διαζύγιο ο πατέρας της. Ο Σαντίκ ακούει την Αρζού να μιλάει με τον Βεϊσέλ και προειδοποιεί τον Μελίχ για τα σχέδια τους εναντίον του…

επεισόδιο 63
«ELIF» θα δούμε πως μετά το δείπνο ο Μελίχ ανακοινώνει στην οικογένεια την επιθυμία του να παντρευτεί με την Ιπέκ. Η Ιπέκ είναι πολύ ευτυχισμένη. Η οικογένεια ξαφνιάζεται και ο Σελίμ φεύγει εκνευρισμένος. Όταν ρωτάνε την Ιπέκ τι σκέφτεται εκείνη απαντά θετικά στην πρόταση του Μελίχ. Η Αλιγιέ λέει στον Μελίχ πως η οικογένεια πρέπει να συζητήσει την πρόταση του και πως δίνουν μεγάλη σημασία στις παραδόσεις και τις αξίες τους.Ο Μελίχ της ζητάει να το δουν αυτό ως μια προκαταρκτική συνάντηση και ότι απλά ήθελε να κάνει γνωστές τις προθέσεις του. Όταν φεύγει, ο Σελίμ ξεσπάει. Αν και η Αλιγιέ και ο Κενάν προσπαθούν να τον ηρεμήσουν, εκείνος επιμένει πως ο Μελίχ είναι ένας απατεώνας. Η Αρζού υποστηρίζει τον Σελίμ και η Ιπέκ πληγώνεται όταν ακούει τα λόγια του Σελίμ καθώς πιστεύει πως κανένας δεν νοιάζεται για τα αισθήματά της. Ο Μελίχ αισθάνεται άσχημα επειδή αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει την Ιπέκ και της στέλνει ένα γλυκό μήνυμα. Η διάθεση της Ιπέκ αλλάζει αμέσως. Ο Μελίχ επισκέπτεται τον Εφρούζ και εκείνος θυμώνει μαζί του επειδή χρησιμοποίησε κάποιον αθώο μόνο και μόνο για να πάρει την εκδίκησή του. Ο Κενάν μιλάει με την Ιπέκ και καταλαβαίνει πως της αρέσει πολύ ο Μελίχ. Της δηλώνει πως θα την υποστηρίξει.

Ο Χασάν βρίσκει τη διεύθυνση της Μελέκ και τη δίνει στον Κενάν. Όταν ο Κενάν πηγαίνει εκεί και διαπιστώνει πως ζει σε ένα αχούρι, δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο η Μελέκ επέλεξε αυτή τη ζωή. Η Ζεϊνέπ και ο Ερκούτ αρραβωνιάζονται στο πλυντήριο αυτοκινήτων με την παρουσία του Μουράτ και του Βεϊσέλ. Ένα μήνυμα του Σελίμ την κάνει να νιώσει ακόμα μεγαλύτερη θλίψη. Του γράφει πως θέλει να του μιλήσει.Ο Σελίμ έχει πολλά στο μυαλό του. Ανησυχεί για τη Ζεϊνέπ από τη μία και από την άλλη είναι εκνευρισμένος επειδή δεν κατάφερε να πείσει την οικογένειά του σχετικά με τις υποψίες του για τον Μελίχ. Την επόμενη μέρα, η Ζεϊνέπ συναντάει τον Σελίμ στη σχολή και του λέει πως οι κόσμοι τους είναι εντελώς διαφορετικοί και πως η σχέση τους δεν μπορεί να κρατήσει.

Ο Σελίμ ξαφνιάζεται και νιώθει μεγάλη θλίψη. Η Μελέκ λυπάται που βλέπει τη Ζεϊνέπ σε αυτή την κατάσταση αλλά από την άλλη είναι πολύ χαρούμενη επειδή θα ενωθεί ξανά με την Ελίφ. Όμως το επόμενο πρωί μαθαίνει πως ο ιδιοκτήτης θα πουλήσει το σπίτι. Η Μελέκ δεν ξέρει τι να κάνει…



ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΑΝΤ1
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 128-129-130-131-132 Parthena Zoi episodia

Επεισόδιο 128
Ο Παύλος δίνει την ευκαιρία στον Άρη, να του αποκαλύψει τα πραγματικά του αισθήματα για την Ζωή. Όταν ο Άρης όμως συνεχίζει να του λέει ψέματα, τότε ο Παύλος αποφασίζει να του αποκρύψει την ψεύτικη αρρώστια της Μαρίνας. Η Σάρα κερδίζει την εμπιστοσύνη της Ζωής και την ανεβάζει ψυχολογικά.
Η Ζωή που νιώθει πλέον να στέκεται ξανά στα πόδια της, επιστρέφει στην εταιρεία κι αυτήν την φορά, ως… μέτοχος. Η Μαρίνα βγαίνει απ' το νοσοκομείο και η Σάρα την πείθει να επισκεφθεί το σπίτι της Ζωής και να τοποθετήσει μια κρυφή κάμερα, για να παρακολουθεί την Σοφία. Ο Μάρκος μαθαίνει, πως η Σάρα είναι υπεύθυνη για την ανεβασμένη ψυχολογία της Ζωής και μαλακώνει την στάση του απέναντι της. Η Χρυσάνθη ανακαλύπτει την πατρότητα του μωρού της Ζωής, ενώ η Ζωή δείχνει το σκληρό της πρόσωπο στον Άρη και τον απειλεί ότι θα τον κρατήσει μακριά απ' το μωρό…

Επεισόδιο 129
Η Χρυσάνθη μαθαίνει για τον Άρη και η Μαρίνα καταφέρνει να αποσπάσει τη συμπάθειά της.
Η σύγκρουση της Ζωής και του Άρη είναι στα κόκκινα.
Η Ζωή το τραβάει στα άκρα αμφισβητώντας την πατρότητα του Άρη.
Η Χρυσάνθη μετά την πρώτη έκπληξη καλοδέχεται το γεγονός ότι ο πατέρας βρέθηκε και θεωρεί τη σύμπτωση θέλημα Θεού.
Η Μαρίνα προσκαλεί τη Ζωή ως μία ένδειξη καλής θέλησης να συζητήσουν το κοινό τους θέμα.Η Ζωή εξομολογείται στον Παύλο πόσο άβολα αισθάνεται με αυτή τη συνάντηση και ο Παύλος αναλαμβάνει να την βοηθήσει.Η Σάρα περνάει μια υπέροχη μέρα με τον Μάρκο που όμως έχει στο μυαλό του να της ζητήσει να φύγει.Ο φερόμενος ως δολοφόνος του Θωμά ζητάει μέσα από τις φυλακές να μιλήσει στην Τέση, προκαλώντας την έντονη ανησυχία του Βίκτωρα!Ο Παύλος λέει στον Άρη ανοιχτά την επιθυμία του κάποια στιγμή να κάνει πρόταση γάμου στη Ζωή. Και σχεδόν άθελά του την κάνει την ίδια κιόλας μέρα…

Επεισόδιο 130
Η Μαρίνα με τον Άρη υποδέχονται τον Παύλο και τη Ζωή λίγα λεπτά αφού η Ζωή έχει δεχτεί την πρόταση γάμου του Παύλου. Προσπαθούν όλοι να κρατήσουν τη συνάντηση σε ένα πολιτισμένο κλίμα. Οι απαιτήσεις της Μαρίνας όμως φέρνουν σε δύσκολη θέση τη Ζωή. Στο μεταξύ ο Μάρκος με τη Σοφία ζουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους πράγμα που ενοχλεί τη Σάρα που ψάχνει τρόπους να τους συντρίψει.
Μετά τη συνάντηση ο Παύλος σπεύδει να διευκολύνει τη Ζωή και να την απαλλάξει από το «ναι» που του είπε, αλλά εκείνη επιμένει πως θέλει να παντρευτούν και του εξηγεί και τους λόγους. Ο Τάσος δεν έχει συνέλθει ακόμα από τον χωρισμό και η Χρυσάνθη αναλαμβάνει να τον στηρίξει. Όταν η Ζωή ανακοινώνει στους γονείς της την απόφασή της να παντρευτεί η αντίδρασή τους δεν είναι και τόσο ενθουσιώδης! Αντιθέτως η Μαρίνα που παρακολουθεί με τη Σάρα το σπίτι απολαμβάνει τον θρίαμβο! Όταν όμως τα νέα φτάσουν και στον Άρη, η αντίδρασή του θα φέρει τα πάνω κάτω.

Επεισόδιο 131
Η Ζωή επιβεβαιώνει στον Άρη, τον επικείμενο γάμο της με τον Παύλο. Ανάμεσα τους ξεσπάει έντονος καβγάς, ενώ ο Άρης προσπαθεί να την αποτρέψει. Το νέο του γάμου, προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα στο περιβάλλον της Ζωής. Η Χρυσάνθη κι ο Διονύσης ενθουσιάζονται, ενώ οι γονείς και οι φίλες της φοβούνται αφού ξέρουν, τον πραγματικό της έρωτα για τον Άρη. Ενθουσιασμός επικρατεί και στο στρατόπεδο της Μαρίνας, καθώς πιστεύει ότι μ' αυτόν τον γάμο, ο Άρης θα ξεχάσει οριστικά την Ζωή. Η Σάρα συνεχίζει να «παίζει» με τα θύματα της.
Ανακοινώνει στον Μάρκο, πως θα του δώσει διαζύγιο, ενώ προσεγγίζει τον Άρη και ξανακερδίζει την εμπιστοσύνη του. Παράλληλα δεν ξεχνά το σατανικό της πρόσωπο, σχεδιάζοντας την δολοφονίας της… Σοφίας. Κι ενώ η Ζωή προσπαθεί να πείσει τους γύρω της, ότι είναι συνειδητοποιημένη μ' αυτόν τον γάμο, ξαφνικά κυριεύεται από πανικό, γι' αυτό το μεγάλο βήμα και είναι έτοιμη να τα τινάξει όλα στον αέρα!

Επεισόδιο 132
Η Σάρα έχει μία άκρως φιλική συνάντηση με τον Άρη, ο οποίος της εξομολογείται το πρόβλημα στο γάμο του.
Η Ζωή δείχνει να έχει μετανιώσει την απόφασή της για τον γάμο και αποφεύγει τον Παύλο.
Η Μαρίνα τα ξαναβρίσκει με την Τέση, ενώ ο Διονύσης και η Μπούντρου φλερτάρουν με την πελατεία προσπαθώντας να επιβεβαιωθούν.
Η Ζωή ξαναζητάει τη βοήθεια της Σάρας και η Σοφία το μαθαίνει και γίνεται έξαλλη, λέγοντας στον Μάρκο ότι αυτή η γυναίκα δεν έχει καμιά δουλειά να προσεγγίζει την οικογένειά της.
Ο Άρης ζητάει από την Κική και τη Φοίβη να εμποδίσουν την Ζωή να παντρευτεί.
Εκείνες αρνούνται να τον βοηθήσουν παρόλα αυτά λένε ανοιχτά στη Ζωή ότι διαφωνούν με τον επικείμενο γάμο.

Ο Άρης αισθάνεται ότι δεν μπορεί να αντέξει άλλη καταπίεση και επηρεασμένος και από τη Σάρα λέει στη Μαρίνα ότι θα φύγει από το σπίτι.



Ξεκινά από σήμερα, Πέμπτη 29 Μαρτίου, το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων. Δείτε τις ανακοινώσεις των Εμπορικών Συλλόγων Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

• Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει για την εορταστική περίοδο του Πάσχα 2018, το κάτωθι ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων:


Τη Δευτέρα 09.04.2018 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

• Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε για το ωράριο των καταστημάτων κατά την Πασχαλινή περίοδο:

ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 01/04/2018, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4177/2013

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ: 11π.μ. - 6μ.μ
ΠΕΜΠΤΗ 29/03/2018 10π.μ. – 9μ.μ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/03/2018 10π.μ. – 9μ.μ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 31/03/2018 10π.μ. – 6μ.μ.
ΚΥΡΙΑΚΗ των Βαΐων 01/04/2018 11π.μ. – 6μ.μ.
Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 02/04/2018 10π.μ. – 9μ.μ.
Μ. ΤΡΙΤΗ 03/04/2018 10π.μ. – 9μ.μ.
Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 04/04/2018 10π.μ. – 9μ.μ.
Μ. ΠΕΜΠΤΗ 05/04/2018 10π.μ. – 9μ.μ.
Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/04/2018 1μ.μ. – 7μ.μ.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 07/04/2018 10π.μ. – 4μ.μ.
ΚΥΡΙΑΚΗ του Πάσχα 08/04/2018 ΚΛΕΙΣΤΑ 
ΔΕΥΤΕΡΑ 09/04/2018 ΚΛΕΙΣΤΑ



Οι μπράβοι καταφέρνουν να εισβάλουν στο σπίτι της Άννας και να εκτελέσουν την εντολή που έχουν πάρει. Η Μαργκώ μιλάει με τον «Στρατηγό» και αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια για την μοιραία νύχτα της δολοφονίας του Ρίτσαρντ! Η Αμαλία βυθίζεται όλο και περισσότερο στους φόβους της και σιγά σιγά φαίνεται να χάνει την επαφή με την πραγματικότητα. Στο μεταξύ, ο Παύλος πάει βαρκάδα με τη Γεωργία, κρυφά από τη Μάρθα! Ο Άγγελος αποφυλακίζεται και ένα τραπέζι στήνεται για την επιστροφή του στην Αίγινα! Ο Νικόλας προσπαθεί να πείσει τη Βέρα να πάει μαζί του στο Μπουένος Άιρες και η πρότασή του την ιντριγκάρει απίστευτα! Την ίδια μέρα της κάνει μια έκπληξη που είναι άκρως δελεαστική, γεγονός που την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση..

Η Άννα «διαλυμένη» και φοβισμένη μετά την επίθεση δεν ξέρει τι απόφαση να πάρει… Ο Αλέξανδρος την ψάχνει απεγνωσμένα αλλά εκείνη δεν του απαντάει γιατί δεν είναι σε θέση να του πει την αλήθεια… Ο Άγγελος έχει μια συγκινητική συνάντηση με τον Ορφέα.

Η Βέρα γοητεύεται όλο και περισσότερο από τον Νικόλα… Ο Θεοχάρης αρχίζει να υποπτεύεται πως κάτι υπάρχει στη ζωή της και αποφασίζει να το ψάξει… Ο Σάκης βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριά ποινή, ενώ η Όλγα είναι εγκλωβισμένη σε μια σχέση που δεν θέλει πια. Η Νικόλ καταθέτει αγωγή διαζυγίου, ο Ιωσήφ αρνείται να πιστέψει ότι το εννοεί. Η Άννα παίρνει τη πιο σκληρή απόφαση της ζωής της… μία απόφαση που θα ανατρέψει τα πάντα!



Η μπλόφα της Μένης κινδυνεύει να της γυρίσει μπούμερανγκ, όταν καλεί τον Αχιλλέα να μιλήσει για τα πραγματικά του αισθήματα για την Βασιλίνα.
Ο Θάνος επισκέπτεται για άλλη μια φορά την Ρενάτα και η Ισμήνη βλέπει στο πρόσωπό του τον μόνο τρόπο να ξεπεράσει η αδερφή της τον Αχιλλέα.

Ο Βλάσης δέχεται την πρόταση της Μίκας να πάει στην Δράμα, αλλά κάτι άλλο σχεδιάζει στ' αλήθεια. Και όχι μόνος του.
Αυτή τη φορά έχει σύμμαχό του τον Λουκά.
Εν τω μεταξύ, η Αιμιλία έχει υποψίες για το σχέδιο της Σύλβιας, ενώ ο Δαμιανός έρχεται όλο και πιο κοντά με την Λατάνια…



Το σχέδιο του Άρη να πουλήσει τις μετοχές του και να εξαφανιστεί με την Ζωή, ναυαγεί, όταν ο Βίκτωρας τον ανακαλύπτει.
Ο Βίκτωρας, απειλώντας πως οι «επενδυτές» θα σκοτώσουν τη Ζωή και το αγέννητο παιδί του, αναγκάζει τον Άρη, να γίνει μαριονέτα του και τον βάζει να χωρίσει την Ζωή αλλά και να την διώξει απ' την εταιρεία.

Η Ζωή αγνοώντας την πραγματικότητα, καταρρέει όταν ο Άρης της ανακοινώνει τον χωρισμό τους αλλά και την απόλυση της.
Παράλληλα ο Μάρκος προσπαθεί να διαχειριστεί την επανεμφάνιση της Σάρας, η οποία δεν αποκαλύπτει τις αληθινές της προθέσεις.
Ο Παύλος γίνεται κι επίσημα μέτοχος της Travelfun ενώ η Σάρα συνεχίζει να σπέρνει τον πανικό κι αυτήν την φορά εμφανίζεται στην… Σοφία.
Ο Μάρκος μαθαίνει απ' την Ζωή όλη την αλήθεια και επιτίθεται στον Άρη.
Η Μαρίνα επισκέπτεται την Ζωή, η οποία δείχνει αποφασισμένη να της τα αποκαλύψει όλα…



Την ώρα που όλος ο πλανήτης συζητά για το πώς Ρώσοι πράκτορες κατάφεραν, υπόγεια, να χειραγωγήσουν εκατομμύρια χρήστες των social media και να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών του 2016, ενώ την ίδια στιγμή η Ευρώπη έχει ξεσηκωθεί εναντίον της Ρωσίας για την απόπειρα δολοφονίας του διπλού Ρώσου πράκτορα, η εκπομπή «Αυτοψία» ερευνά τον  σύγχρονο πόλεμο των κατασκόπων.
Διοικητές της ΕΥΠ, πρώην Έλληνες πράκτορες που πέρασαν πολλά χρόνια της ζωής τους στα βάθη της Τουρκίας και τα Σκόπια, αλλά και πρώην πράκτορες της CIA που έδρασαν και εργάστηκαν σε ελληνικό έδαφος, μιλούν στον Αντώνη Σρόιτερ και αποκαλύπτουν όσα γίνονται στον κόσμο των Μυστικών Υπηρεσιών.Δηλητηριάσεις, παρακολουθήσεις, κλοπή πολύτιμων πληροφοριών και μία ζωή στη σκιά και τον μεγάλο κίνδυνο, με σκηνές που πολλές φορές ξεπερνούν τα σενάρια των κατασκοπικών ταινιών.
Ο Ιωάννης Κοραντής και ο Παύλος Αποστολίδης μάς «ταξιδεύουν»  στα άδυτα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και μιλούν για τον μυστικό πόλεμο  των πρακτόρων ΕΥΠ και ΜΙΤ
Στην κάμερα της εκπομπής, μιλά ο Στηβ Λάλας που πέρασε 13 χρόνια σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αμερική επειδή συνελήφθη να αποσπά για λογαριασμό της Ελλάδας απόρρητα μυστικά μέσα από την Αμερικανική Πρεσβεία.
Στην «Αυτοψία», μιλά επίσης ο αντισυνταγματάρχης Βασίλης Γιαννόπουλος, ο οποίος έδρασε για χρόνια κάτω από τη μύτη της ΜΙΤ στην Τουρκία και έγινε θρύλος όταν κατάφερε να εισβάλει στο υπαίθριο στρατηγείο της «Στρατιάς του Αιγαίου», ντυμένος ως ρακοσυλλέκτης, κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης, και να πάρει απόρρητα έγγραφα.

«Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ: Πέμπτη 29 Μαρτίου, στις 23:50 το βράδυ, στον Alpha...

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget