09/20/15

Χωρίς Εσένα επεισόδια 1-2-3-4-5-6-7 ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4-5-6-7 XWRIS ESENA EPEISODIA
Χωρίς Εσένα επεισόδιο 1 Με τον Δημήτρη που είναι γιατρός πνευμονολόγος είναι παντρεμένη η Μαρία και έχουμε δύο γιους τον Γιάννη και τον Φίλιππο. Η ζωή της κυλά ομαλά, αλλά θα υπάρξει μια πολύ μεγάλη ανατροπή καθώς ο Μιχάλης που είναι ο παιδικός της έρωτας της, θα βρεθεί στην ζωή της και θα ανατρέψει τα πάντα. Η Μαρία παίρνει την απόφαση να χωρίσει τον Δημήτρη και να μπορέσει να ζήσει με τον πρώτο της έρωτα. Το ίδιο της υπόσχεται ότι θα κάνει και ο Μιχάλης θα χωρίσει την γυναίκα του για να είναι μαζί ξανά. Το πάθος που έχουν ανάμεσά τους οι δυο τους θα το δώσει την δύναμη, να προχωρήσουν και να πουν όλη την αλήθεια. Όλα θα ανατραπούν καθώς ο Δημήτρης θα μάθει ότι είναι άρρωστος και ότι έχει τρεις μήνες ζωή. Πάντως η Μαρία δεν γνωρίζει τίποτα και πηγαίνει να του ζητήσει διαζύγιο...
Χωρίς Εσένα επεισόδιο 2 Στο σπίτι θα έρθει άξαφνα η μητέρα του Δημήτρη η Κάτια και δεν θα αφήσει την Μαρία, να πάει να πει τελικά στον Δημήτρη ότι θέλει διαζύγιο. Ο Δημήτρης θα κρύψει τον πόνο και θα προσπαθήσει να χαρεί την ζωή του που είναι περιορισμένη πλέον. Ο Μιχάλης θα πει στην Άννα ότι θα φύγει κι έτσι αυτή θα αντιδράσει ακραία και με αυτήν η αντίδρασή της θα την στείλει στο νοσοκομείο για να μπορέσει να τον κρατήσει κοντά της. Ο Μιχάλης τώρα είναι ανάμεσα στη Μαρία που είναι τρελά ερωτευμένος αλλά και στην Άννα που έχει την υποχρέωση να σταθεί δίπλα της. Η Μαρία τελικά θα ζητήσει διαζύγιο από τον άντρα της χωρίς να ξέρει την κατάστασή του. Ο Στάθης που είναι αδελφικός φίλος του Δημήτρη ετοιμάζεται να παντρευτεί την Λήδα που είναι συνάδελφος στο νοσοκομείο του Δημήτρη και είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 3 Ο Δημήτρης είναι τρομερά συντετριμμένος από την αποκάλυψη της Μαρίας ότι υπάρχει στη ζωή της άλλος άνδρας και έτσι δεν μπορεί να της πει την αλήθεια για την υγεία του. Ο Μιχάλης νιώθει πάρα πολλές τύψεις για τη γυναίκα του η Άννα, που πήγε να αυτοκτονήσει για χάρη του και έτσι διστάζει να την αφήσει. Η Νάντια θα συναντήσει στο νοσοκομείο τυχαία τον Γιάννη και θα καταλάβει την ερωτική έλξη που έχουν μεταξύ τους τα δύο παιδιά. Τα παιδιά όμως αγνοούν την αιτία που οι οικογένειές τους έχουν φτάσει τόσο κοντά στο χωρισμό. Έχει φτάσει η στιγμή που τελικά ο Δημήτρης και η Μαρία πρέπει να ανακοινώσουν σε όλους το επικείμενο διαζύγιό τους, αλλά θα επιβεβαιωθεί ότι πάρα πολλές αλήθειες ακόμα δεν έχουν ειπωθεί...

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 4 Τον Στάθη για να βοηθήσει η Λήδα παίρνει την απόφαση να πάει εκείνοι να βρει τον γιο του ώστε να μπορέσει να μεσολαβήσει η ίδια και να αποκαταστήσει την σχέση πατέρα και γιου. Μόλις συναντήσει τον γιο του τον Γιώργο, η πρώτη της επαφή δεν είναι και τόσο ενθαρρυντική. Από την Άννα προσπαθεί ο Μιχάλης να απαλλαχτεί γιατί τον κρατάει με τα ανισόρροπο ψυχικό της κόσμο, ώστε να της υποσχεθεί ότι θα είναι μαζί για πάντα. Ο Δημήτρης με την Μαρία τελικά ανακοινώνουν στα παιδιά τους, την απόφασή τους να χωρίσουν όμως αντιδρούν άσχημα ιδιαίτερα ο Γιάννης. Η φίλη της Μαρίας η Εύα προσπαθεί να βρει δουλειά αλλά μάταια και έτσι θα προβάλει την γυναικεία της γοητεία. Στο εξοχικό θα κάνει μια ξαφνική επίσκεψη η Κάτια και θα δει την Μαρία να φιλιέται με το Μιχάλη.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 5
Πιο κοντά έρχεται ο Γιάννης ο γιος της Μαρίας και η Νάντια που είναι η θετή κόρη του Μιχάλη χωρίς να ξέρουν για τις σχέσεις που έχουν οι δικοί τους. Η Λήδα κάνεις προσπάθειες να έρθει πιο κοντά με το γιο του συζύγου που πρόκειται να παντρευτεί και να τους φέρει πιο κοντά με τον πατέρα του. Ο Γιώργος όμως δεν έχει την διάθεση και την όρεξη να συγχωρήσει τις αδυναμίες που έχει ο Στάθης και το κακό που έκανε στη μητέρα του.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Δημήτρη να παθαίνει έναν παροξυσμό και η αιτία θα είναι η αρρώστια που έχει και τότε αυτό θα γίνει η αφορμή, ώστε να μάθει ο γιος του ο Γιάννης ποια ήταν η πραγματική αλήθεια του χωρισμού τους που είναι η μητέρα του. Τότε βλέπουμε τον Γιάννη να έχει έναν πολύ άσχημο καβγά μαζί της. Παρακάτω θα δούμε και την Άννα να έχει τα σημάδια της εγκυμοσύνης γεγονός που δείχνει να τη χαροποιεί, αφού έτσι θα μπορέσει να κρατήσει κοντά της τον Μιχάλη. Παράλληλα βλέπουμε την κόρη της την Νάντια να βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα ανάμεσα στο δεσμό της δηλαδή τον Νάσο, όπου και είναι δίπλα στον Δημήτρη ως βοηθός του και το δεύτερο δίλημμα της είναι ο Γιάννης που όσο πηγαίνει φαίνεται να την πλησιάζει όλο και περισσότερο και δείχνει να ερωτεύεται μέρα με τη μέρα. Παράλληλα βλέπουμε την Εύα που είναι η φίλη της Μαρίας να γνωρίζει τον Γιώργο που είναι ο γιος του Στάθη και φαίνεται να έλκεται ερωτικά από αυτόν.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7
Ο Νάσος δείχνει να καταφέρνει και να βρίσκει την ασθένεια που έχει ο Δημήτρης και θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει να τον βοηθήσει. Παράλληλα βλέπουμε ότι ο Στάθης θα μάθει την αλήθεια και τότε θα πάει και θα δώσει τις συμβουλές του στη Μαρία να κάνει πίσω και να μην χωρίσει. Παράλληλα ο Μιχάλης δείχνει να είναι και αυτός πιεσμένος από τις δική του κατάσταση και τότε θα πάει να κάμει ακόμα μία προσπάθεια, ώστε να καταφέρει να μιλήσει μαζί με την Άννα και τότε την βλέπουμε να του ανακοινώνει το νέο ότι ίσως να περιμένει παιδί. Τότε τα πράγματα φαίνεται ότι αρχίζουν να μπερδεύονται ακόμα περισσότερο μέρα με τη μέρα. Τότε βλέπουμε και τον Γιάννη να θέλει να μιλήσει μαζί με τη μητέρα του και σπεύδει να πάει στο εξοχικό. Αυτό που δεν ξέρει όμως είναι ότι εκείνη θα συναντηθεί κρυφά από όλους μαζί με τον Μιχάλη.

grtv365Τρομερές και σε αυτό το επεισόδιο είναι οι εξελίξεις αφού βλέπουμε την Ελπίδα να βρίσκει τον Αλέξη και να έχουν έναν έντονο διάλογο μεταξύ τους και θα του ζητήσει το λόγο σχετικά με το φυλαχτό του Ορέστη, όπου το είχε στα χέρια της η Ζωή. Παράλληλα βλέπουμε και την Φαίη να δείχνει να είναι αναστατωμένη και προσπαθεί να αποτρέψει με όποιον τρόπο περνά από το χέρι της τον Παύλο από το να πάει στην Ελπίδα και να της εκδηλώσει τα συναισθήματα του. Έτσι λοιπόν ο Παύλος θα την ηρεμήσει και της λέει ότι δεν θα το προχωρήσει το θέμα αλλά στο βάθος στις κρύβει την πραγματική της αλήθεια. Ο Ανδρέας προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί, ώστε να καταφέρει να σταματήσει τον οικονομικό έλεγχο που θα κάνουν στην εταιρεία. Ο Γιώργος μαθαίνει το μεγάλο νέο ότι η Αστυνομία πήγε και συνέλαβε τον οδηγό που δημιούργησε το ατύχημα του Ορέστη και έτσι ο Γιώργος πήρε την απόφαση ώστε να πάει να τον συναντήσει! Έτσι λοιπόν η συνάντηση που θα έχει ο Παύλος παρέα με την Ελπίδα φαίνεται ότι θα έχει άμεσες επιπτώσεις στην Φαίη, αφού θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και ίσως να βρεθεί αντιμέτωπη με την ίδια της την ζωή! ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

grtv365Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Ελπίδα να καταφέρνει και να αποκαλύπτει τα πραγματικά σχέδια που έχει σχετικά με την οικογένεια του Διάκου. Παράλληλα βλέπουμε και τον Παύλο να ανακαλύπτει ότι τελικά η Ελπίδα δεν έχει φύγει για την Κύπρο. Ο Γιώργος δείχνει να είναι αποφασισμένος, ώστε να αποκαλύψει στον Αλέξη όλη την αλήθεια σχετικά με τον φόνο που έγινε με τον πατέρα του Παύλου. Ο Ανδρέας θα πάει και θα εκμυστηρευθεί στην Αλίκη τα παράπονα που έχει για την Κατερίνα αλλά και τους μεγάλους φόβους που έχει σχετικά με την οικονομική καταστροφή. Παράλληλα βλέπουμε και την Ιόλη να έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι η υπόθεση που πήγε και ανέλαβε σχετικά με την Κωνσταντινούπολη είναι πάρα μα πάρα πολύ επικίνδυνη και έτσι θα την δούμε να παίρνουν την απόφαση, ώστε να κάτσει και να σταθεί στο πλευρό του παππού της. Η Μύρια δείχνει να είναι αναστατωμένη από την ξαφνική αδιαθεσία που είχε η Αντιγόνη. Η υγεία της δείχνει να είναι σε ευαίσθητο σημείο και οι επιπτώσεις που θα έχει είναι άμεσες και γρήγορες. Έτσι λοιπόν θα δούμε και τον Παύλο να πηγαίνει και να αποκαλύπτει στην Φαίη το μυστικό που είχε εδώ και δύο χρόνια και προσπαθούσε να το κρύψει.

grtv365Ο Παύλος φαίνεται ότι κάνει ότι μπορεί ώστε να μεταπείσει την Ελπίδα από το να φύγει οριστικά για την Αθήνα ,αλλά απ' ότι φαίνεται η Ελπίδα δεν το μετανιώνει καθόλου και επιμένει στην απόφαση της. Ενώ θα δούμε και την Αντιγόνη να δείχνει να είναι πάρα πολύ θλιμμένη παρ όλες τις προσπάθειες που προσπαθεί και κάνει η Μύριας. Εδώ βλέπουμε ότι και η Φαίη δείχνει να είναι πάρα πολύ εξοργισμένη όταν θα μάθει το νέο σχετικά με την Ελπίδα και την απόφαση που πήρε ώστε να φύγει για την Αθήνα. Ο Ανδρέας δείχνει να είναι αποφασισμένος, ώστε να πάει στην οικογένεια του και να τους μιλήσει και να κάνει ότι μπορεί ώστε να καταφέρει να τους προστατέψει. Αλλά την ίδια ώρα θα δούμε ότι για ακόμα μία φορά έρχεται αντιμέτωπος με το πολύ σκληρό παρελθόν του. Έτσι λοιπόν ο Αλέξης θα έχει μία συνάντηση μαζί με τον Πάρη και εκεί θα του πει ότι αυτό που έγινε μεταξύ τους δεν ήταν κάτι που το ήθελε και έκανε λάθος και ότι από δω και πέρα θέλει να συνεχίσει και να είναι δύο καλοί φίλοι. Ο Πάρης δείχνει να εξοργίζεται με τα λεγόμενα του Αλέξη και δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος ώστε να καταλάβει. Ο Λευτέρης με διάφορα τεχνάσματα φαίνεται ότι θέλει να ζητήσει από την Φαίη να σταματήσει την διαδικασία πώλησης που έχει ξεκινήσει για το ξενοδοχείο του Ανδρέα. Παράλληλα θα δούμε και τον Στέφανο να πηγαίνει και να δίνει πλαστά πιστοποιητικά γάμου στην Ελένη.Παράλληλα βλέπουμε και την Ιόλη να δείχνει αναστατωμένη σχετικά με τον Γεράσιμο όταν εκείνος θα της αποκαλύψει ότι δεν μπορεί να αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη.

grtv365Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Ζωή να έχει πάει στο νοσοκομείο ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, ενώ παράλληλα η Ελπίδα πηγαίνει στην οικογένεια του Ορέστη και λέει ότι έχει πάρει την απόφαση ώστε να σηκωθεί και να φύγει και να πάει στην Αθήνα ύστερα από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο αγαπημένος της. Ο Παύλος δείχνει να είναι αναστατωμένος, αφού έχει μάθει τις προθέσεις της Ελπίδας και κάνει ότι μπορεί ώστε να εντοπίσει και να την σταματήσει, αλλά δυστυχώς για αυτόν η Ελπίδα ήδη έχει φτάσει στο νοσοκομείο. Εδώ θα δούμε ότι η Κατερίνα θα μάθει το νέο σχετικά με τον Ανδρέα ότι οι αρχές τον έχουν καλέσει να δώσει κατάθεση και να πει όσα γνωρίζει σχετικά με τον θάνατο που βρήκε ο Ορέστης. Την ίδια ώρα βλέπουμε ότι η Ελένη κάθεται και σχεδιάζει τον τρόπο όπου και θα πάει να παρουσιάσει τον κολλητό της τον Στέφανο σαν να είναι ο άντρας της, ώστε να καταφέρει και να γλιτώσει από την υπόθεση με τον Γιώργο. Εδώ βλέπουμε ότι τα πράγματα αρχίζουν και ζορίζουν αφού η ξαφνική ζαλάδα που νιώθει η Μύρια φαίνεται ότι αλλάζει τα δεδομένα!

grtv365Είναι γεγονός πλέον ότι έχει φτάσει η ημέρα της κηδείας. Πλέον όλοι παρευρίσκονται εκεί, ώστε να αποχαιρετήσουν τον καλό τους Ορέστη. Εκεί έχει πάει μέχρι και η Ζωή, όπου κάποιοι από εκεί πέρα την θεωρούν ότι αυτή φταίει για το ατύχημα. Εκεί βλέπουμε ότι η Ελπίδα θα κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να μπορέσει να την διώξει. Παράλληλα βλέπουμε ότι και ο Ανδρέας είναι ακόμα στον αστυνομικό σταθμό. Δύσκολες όμως είναι οι στιγμές και για τον Παύλο, όπου κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να καταφέρει να φέρει σε έλεγχο τα δυνατά συναισθήματα που έχει για την Ελπίδα αλλά και να καταλαγιάσει τον αμέτρητο πόνο που έχει από τον χαμό του καλύτερου του φίλου. Παράλληλα θα δούμε και τον Αλέξη να τον πιέζει ο Πάρης, ώστε να του πει τι ήταν εκείνο που έζησαν οι δυο τους! Ο Αλέξης του λέει ότι η εμπειρία που του έζησαν δεν ήταν κάτι που του άρεσε και πάρα πολύ. Η Ελπίδα δείχνει να είναι αποφασισμένη ώστε να πάει και να τα πει όλα στην οικογένεια. Τότε την βλέπουμε ότι θα φύγει για την Αθήνα! ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7
Ο Νάσος δείχνει να καταφέρνει και να βρίσκει την ασθένεια που έχει ο Δημήτρης και θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει να τον βοηθήσει. Παράλληλα βλέπουμε ότι ο Στάθης θα μάθει την αλήθεια και τότε θα πάει και θα δώσει τις συμβουλές του στη Μαρία να κάνει πίσω και να μην χωρίσει. Παράλληλα ο Μιχάλης δείχνει να είναι και αυτός πιεσμένος από τις δική του κατάσταση και τότε θα πάει να κάμει ακόμα μία προσπάθεια, ώστε να καταφέρει να μιλήσει μαζί με την Άννα και τότε την βλέπουμε να του ανακοινώνει το νέο ότι ίσως να περιμένει παιδί. Τότε τα πράγματα φαίνεται ότι αρχίζουν να μπερδεύονται ακόμα περισσότερο μέρα με τη μέρα. Τότε βλέπουμε και τον Γιάννη να θέλει να μιλήσει μαζί με τη μητέρα του και σπεύδει να πάει στο εξοχικό. Αυτό που δεν ξέρει όμως είναι ότι εκείνη θα συναντηθεί κρυφά από όλους μαζί με τον Μιχάλη.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Δημήτρη να παθαίνει έναν παροξυσμό και η αιτία θα είναι η αρρώστια που έχει και τότε αυτό θα γίνει η αφορμή, ώστε να μάθει ο γιος του ο Γιάννης ποια ήταν η πραγματική αλήθεια του χωρισμού τους που είναι η μητέρα του. Τότε βλέπουμε τον Γιάννη να έχει έναν πολύ άσχημο καβγά μαζί της. Παρακάτω θα δούμε και την Άννα να έχει τα σημάδια της εγκυμοσύνης γεγονός που δείχνει να τη χαροποιεί, αφού έτσι θα μπορέσει να κρατήσει κοντά της τον Μιχάλη. Παράλληλα βλέπουμε την κόρη της την Νάντια να βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα ανάμεσα στο δεσμό της δηλαδή τον Νάσο, όπου και είναι δίπλα στον Δημήτρη ως βοηθός του και το δεύτερο δίλημμα της είναι ο Γιάννης που όσο πηγαίνει φαίνεται να την πλησιάζει όλο και περισσότερο και δείχνει να ερωτεύεται μέρα με τη μέρα. Παράλληλα βλέπουμε την Εύα που είναι η φίλη της Μαρίας να γνωρίζει τον Γιώργο που είναι ο γιος του Στάθη και φαίνεται να έλκεται ερωτικά από αυτόν.

9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 7 Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε να πηγαίνει η Δάφνη στον Πέτρο και να του λέει ότι δέχεται κάποια απειλητικά μηνύματα και για ακόμα μια φορά δείχνει να είναι εγκλωβισμένος και θα ψάξει διάφορους τρόπους, ώστε να καταφέρει να την αποπροσανατολίσει. Η Μαρίνα φαίνεται ότι θα καταλάβει ότι αυτός που πήγε και διέγραψε τη δουλειά της από τον υπολογιστή της, πρέπει να είναι για ακόμα μια φορά δουλειά της Άντρης που προσπαθεί να την σαμποτάρει. Έτσι βλέπουμε ότι η σχέση που έχουν οι δύο γυναίκες πλέον να βρίσκεται σε ένα τεταμένο σημείο γεγονός που θα δημιουργήσει διάφορα ανάμεικτα συναισθήματα για τη Μαρίνα, που για ακόμα μία φορά θα βρεθεί μπροστά στο μεγάλο δίλημμα σχετικά με τη δουλειά της το εάν θα συνεχίσει να δουλεύει στην φαρμακευτική ή όχι. Εδώ βλέπουμε και τον Ανδρέα να βάζει μπροστά το σχέδιο που έχει και συνεχίζει να επιμένει στο φλερτ που ασκεί στην Δάφνη από απόσταση που από ότι φαίνεται η Δάφνη δεν μπορεί να τον βγάλει με τίποτα από το μυαλό της. Πλέον είναι γεγονός και η Κρίστη επιβεβαιώνεται ότι είναι έγκυος και όλη αυτή η κατάσταση θα πανικοβάλει τόσο εκείνη αλλά και τον Άλκη. Ο καθένας από τους δύο θα πανικοβληθούν για ένα διαφορετικό λόγο αλλά ο Άλκης φαίνεται να μην είναι διατεθειμένος να δεχτεί αυτό το γεγονός, ενώ εκείνη την βλέπουμε ότι θέλει να κρατήσει αυτό το παιδί που περιμένει. Η Έλσα θα έχει μια τυχαία συνάντηση στον δρόμο παρέα με τον Μάνο και θα δείξει πάρα πολύ ενθουσιασμένη με το νέο, ότι δηλαδή ο Μάνος θα μείνει στην Κύπρο. Ο Μάνος δείχνει να είναι ανυποψίαστος και πολύ γοητευμένος με την καινούργια του θαυμάστρια, αλλά μία τυχαία σύμπτωση φαίνεται ότι θα τον κάνει να καταλάβει ποια είναι τελικά η Έλσα και τότε όλο αυτό το γεγονός φαίνεται ότι θα τον κάνει να χάσει την γη κάτω από τα πόδια του.

9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 6 Ο Χρήστος θα μάθει ένα μεγάλο νέο που θα συνταράξει τον Μάνο και αυτό το νέο είναι ότι κατάφερε να βρει την γυναίκα όπου γέννησε το παιδί του και τότε εκείνος φαίνεται ότι θα φύγει εσπευσμένα για την Κύπρο. Παράλληλα βλέπουμε την Δάφνη να κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να καταφέρει να βρει την μάνα της, όμως βλέπουμε τη Μάρθα να της λέει ότι όλες οι προσπάθειες της θα πέσουν στο κενό. Η Μαρίνα φαίνεται να λέει στον Κυριάκο το νέο, ότι βρήκε δουλειά στην φαρμακευτική εταιρία της Εύας και όλο αυτό το γεγονός δεν φαίνεται να εκπλήσσει ευχάριστα τον Κυριάκο που έχει τις ενστάσεις του. Φαίνεται οι έρευνες που κάνει η Δάφνη για την Έλενα δεν θα βγουν πουθενά και τότε βλέπουμε να δείχνει πάρα πολύ απογοητευμένη. Η Κρίστη φαίνεται ότι έχει πολλά σημάδια εγκυμοσύνης και φοβάται ότι περιμένει παιδί και τότε πηγαίνει και ζητά τη βοήθεια της Ελίζας, ώστε να κάνουν παρέα το τεστ εγκυμοσύνης αφού δείχνει πάρα πολύ φοβισμένη. Ο Πέτρος μαζί με τη Δάφνη θα έχουν έναν μεγάλο καβγά και η αιτία θα είναι η μητέρα της. Η Έλσα θα πάει και θα βρει την Άντρη και θα της ζητήσει να μην στεναχωρεί πλέον την Μαρίνα και να την αφήσει από δω και πέρα να χαρεί το γεγονός ότι βρήκε την καινούρια της δουλειά. Ο Μάνος καταφτάνει στην Λευκωσία ενώ παράλληλα βλέπουμε και την Κάτια να είναι εξοργισμένη όπου και θα ζητήσει από τον Χρήστο να της εξηγήσει τι ήταν αυτό το ξαφνικό ταξίδι. Παράλληλα, ο Μάριος θα έχει μια έντονη κουβέντα μαζί με την Δάφνη όπου και θα του ζητάει να του εξηγήσει τι συμβαίνει και αδιαφορεί τόσο και τότε βλέπουμε την Δάφνη να πέφτει στην αγκαλιά του. Έτσι λοιπόν, αυτή η βραδιά θα έχει και άλλες εξελίξεις αφού θα τους συνταράξει ένα μήνυμα που θα φτάσει. Τελικά η Κρίστη θα επιβεβαιώσει τις υποψίες που έχει ότι περιμένει παιδί αλλά δεν δείχνει διατεθειμένη ώστε να πάει να το ρίξει. Η Άντρη θα κάνει κάτι το αδιανόητο και θα πάει και θα διαγράψει όλη τη δουλειά που έχει κάνει η Μαρίνα στον υπολογιστή της. Παράλληλα, η Μαρίνα θα πεταχτεί έξω από το σπίτι της κλαίγοντας χωρίς όμως να γνωρίζει ότι εκεί βρίσκεται και ο Μάνος και την παρακολουθεί.

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget