09/21/15

grtv365Σοβαρές ανατροπές στην ανθρωπογεωγραφία της Βουλής δείχνουν τα μέχρι στιγμής... αποτελέσματα με πρωτοκλασάτα στελέχη να μένουν εκτός Κοινοβουλίου. Η είσοδος στη Βουλή του Βασίλη Λεβέντη αλλά και η αποτυχία, όπως όλα δείχνουν, της ΛΑΕ να περάσει το όριο του 3%, αφήνουν εκτός πολιτικά στελέχη όπως η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Δημήτρης Στρατούλης και η Νάντια Βαλαβάνη. Ο Τέρενς Κουίκ δεν φαίνεται να εκλέγεται στην Β’ Αθήνας παρότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εξασφαλίζουν την είσοδό τους στη Βουλή. Οι πρώην κυβερνητικοί εταίροι «χάνουν» επίσης τον Ν. Μαυραγάνη στην Εύβοια και τον Γρ. Μακαρόνα στο Ηράκλειο. Στην Α' Αθήνας ο ΣΥΡΙΖΑ -με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα- φαίνεται να χάνει μια έδρα με τον Χριστόφορο Βερναδάκη να μένει εκτός. Η έδρα πηγαίνει στην Ένωση Κεντρώων και τον Μάριο Γεωργιάδη. Στο Ηράκλειο δεν φαίνεται να εκλέγεται ο Λευτέρης Αυγενάκης, πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και στα Γρεβενά με το ίδιο κόμμα δεν φαίνεται να βγαίνει ο Τιμολέων Κοψαχείλης. Η Χρυσή Αυγή δεν φαίνεται να εκλέγει την Ελένη Ζαρούλια στη Β’ Αθήνας ούτε και τον Γιάννη Λαγό στη Β’ Πειραιά. Στην Β' Πειραιά χάνει έδρα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και φεύγει ο Γιάννης Λαγός. Την έδρα πήρε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου από την Ένωση Κεντρώων. Στο υπόλοιπο Αττικής μια έδρα χάνει η ΝΔ (Θανάσης Μπούρας) που πάει στην Ε.Κ. (Δημήτρης Καβαδέλλας). Στην Α’ Αθηνών δεν εκλέγεται με το ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Αμοιρίδης και στη Β΄Αθήνας δεν εκλέγεται η Αντιγόνη Λυμπεράκη που κατέβαινε με το Ποτάμι. Στη Β' Αθηνών εκτός φαίνεται να μένει από το ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Στην Α' Θεσσαλονίκης ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει απώλεια μιας έδρας (Κυριακή Τεκτονίδου) που πάει στην Ε.Κ. (Βασίλης Λεβέντης). Στη Β' Θεσσαλονίκης ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει μια έδρα (από 2 σε 3) με την Ευγενία Αγοραστούδη να μπαίνει -για την ώρα- στη Βουλή.

21/9/15 9 μήνες simerino epeisodio 1
Τρομερές είναι οι σημερινές εξελίξεις μέσα στην αγαπημένη μας σειρά εννέα μήνες αφού βλέπουμε την Δάφνη που είναι αστυνομικός στην δίωξη θα πετύχει την πρώτη σύλληψη της σαν επικεφαλής ομάδας. Ο Πέτρος δείχνει χαρούμενος με αυτό το γεγονός αλλά δεν σταματά να τον απασχολεί ότι η Δάφνη έχει πάθει εμμονή στο να καταφέρει και να βρει ποια είναι η πραγματική της μητέρα. Ο Κυριάκος παρέα με τη Μαρίνα θα έχουμε ένα μεγάλο καβγά και η αιτία θα είναι η Άντρη. Η Κάτια δείχνει ανήσυχη με την υγεία του Μάνου, αφού ο Μάνος έχει πάρα πολλούς εμετούς. Παράλληλα βλέπουμε και την Εύα να κάνει ένα πάρτι για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της Δάφνης. Η Κρίστη δείχνει πάρα πολύ φοβισμένη σχετικά με τα προβλήματα που έχουν οι γονείς της και φοβάται ότι θα χωρίσουν ενώ δίπλα της είναι η Έλσα που την παρηγορεί και στέκεται παρέα της. Παράλληλα θα δούμε και την Άννα να λέει στον Φάνη να μαζέψει τα πράγματά του και να σηκωθεί να φύγει από το σπίτι. Ο Μάριος θα κάνει έκπληξη στη Δάφνη καταφέρνοντας να της δείξει την μεγάλη του αγάπη. Ο Μάνος φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να ακούσει τις συμβουλές του γιατρού και δεν θα πάει να κάνει εξετάσεις αλλά αντιθέτως επιμένει και θέλει να συνεχίσει με τις παραστάσεις που έχει κανονίσει. Παράλληλα βλέπουμε και την Δάφνη να πηγαίνει να βρίσκει την Μάρθα και να της εκμυστηρεύεται την μεγάλη θλίψη που έχει σχετικά με την εγκατάλειψη της μητέρας της. Η Κρίστη μαζί με τον Άλκη θα έχουν γλυκές στιγμές αναμεταξύ τους, όταν εντελώς τυχαία θα τους δει η μητέρα του Άλκη. Η Κρίστη θα γυρίσει στο σπίτι ξαφνικά και θα βρει την Άννα να πετάει τα ρούχα του Φάνη πάνω από το μπαλκόνι. Δύσκολες οι στιγμές για τον Μάνο, αφού θα λιποθυμήσει όταν θα τελειώσει η παράσταση ενώ βλέπουμε την Δάφνη να δέχεται ένα πάρα πολύ παράξενο μήνυμα.

kaderimin-yazildigi-gun.- epeisodio 21/9/15 Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Καχραμάν να είναι μπροστά από μια μεγάλη αλήθεια όπου θα τον συγκλονίσει. Παράλληλα ακριβώς την ίδια στιγμή βλέπουμε ότι και η Μεριέμ δεν κάνει με τίποτα πίσω και δεν θα διστάσει να αφήσει μόνη της την Ελίφ παρόλο το γεγονός ότι η Ελίφ έχει χάσει τις αισθήσεις της. Η Σουλτάν φαίνεται ότι ανησυχεί πάρα πολύ για την Ελίφ γεγονός που θα παίξει μεγάλο ρόλο και έτσι βλέπουμε τον Καχραμάν να πηγαίνει γρήγορα δίπλα στο πλευρό της γυναίκας του ! Στα δίχτυα του πεπρωμένου 21-9-15.

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget