07/08/15



​Τhe Mentalist επεισοδιο 8 3ος κυκλος 12.30 π.μ. Δε Μενταλιστ επεισοδιο ΤΕΤΑΡΤΗ 8-7-2015 STAR Δραματική σειρά

Η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά άμεσα την ομάδα. Πρόκειται για μία υπόθεση απαγωγής, θύμα της οποίας είναι ο ίδιος ο Πάτρικ. Η Λίσμπον με την υπόλοιπη ομάδα θα επανεξετάσουν προηγούμενες υποθέσεις, που είχε χειριστεί ο Τζέιν, συνειδητοποιώντας, όχι προς έκπληξή τους, πως τελικά είναι πολλοί εκείνοι που μπορεί να θέλουν να βλάψουν τον Πάτρικ...


​ΤΕΤΑΡΤΗ 8-7-2015 Drop dead diva epeisodio 68 mega 12.40 μ.μ. Δραματική σειρά
Η Τζέιν και η νεοφερμένη δικηγόρος Μπελίντα αναγκάζονται να συνεργαστούν στην υπόθεση ενός μεσήλικα ροκά που κατηγορείται ότι νευρίασε και διέλυσε το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, ενώ παράλληλα έχει διωχτεί από την μπάντα που ήταν.


​Person of interest Τεταρτη 8-7-2015 episode 16 3os kyklos 21.10 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά περσον οφ ιντερεστ επεισοδιο σημερινο. Ο αριθμός, που έδωσε η «Μηχανή», η Λιόνα Γουέινράιτ, βρίσκεται νεκρή από έκρηξη βόμβας. Η Γουεϊνράιτ εργαζόταν ως στέλεχος ασφαλείας για την Κυβέρνηση. Ο Φιντς διαπιστώνει ότι για το θάνατό της ευθύνεται η «Vigilance». Λίγο αργότερα, ο επόμενος αριθμός, ο Μάθιου Ριντ, σώζεται την τελευταία στιγμή από την ομάδα, σε ανάλογη επίθεση. Ο Ρις με τον Φάσκο ταξιδεύουν στην Ουάσινγκτον για να βρουν τις αιτίες του θανάτου της Γουέινράιτ αλλά ο Κόλιερ της «Vigilance» τους προλαβαίνει και διαρρέει στον τύπο απόρρητα έγγραφα για την ύπαρξη της «Μηχανής»



​MEGA Οutlander episode 2 season 1 simerino ΤΕΤΑΡΤΗ 8-7-2015 αουτλαντερ επεισοδια mega 23.20 μ.μ. Δραματική σειρά

Mετά από ταξίδι στον χρόνο, επιθέσεις και απαγωγές, καβάλα στ' άλογο, η Κλαιρ φτάνει στο κάστρο Leoch, όπου θα παραμείνει προσφέροντας τις υπηρεσίες της ως νοσοκόμα, κυρίως φροντίζοντας τις πληγές του Τζέιμι. Ακόμα και μετά απ' όλα αυτά... η ιστορία φαίνεται πως μόλις ξεκινά και η Κλαιρ δεν έχει δει τίποτα ακόμα.


​Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής Τεταρτη 8-7-2015 19.30 μ.μ. ETV Δραματική σειρά εποχής ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 58

Η Πριγκίπισσα Ισαβέλλα έχει καταλάβει πως ο Σουλτάν Σουλεϊμάν δεν πρόκειται να την αφήσει ελεύθερη, αλλά προσπαθεί να γλιτώσει. Ετσι, βάζει φωτιά στο εξοχικό. Ο Σουλεϊμάν ενημερώνεται τα μεσάνυχτα για την πυρκαγιά. Η Χουρέμ θα απογοητευτεί που θα την αφήσει στο κρεβάτι μόνη και θα πάει στο εξοχικό.

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget