brousko Η Όλγα συνεργός του Διαμαντή στην καταστροφή του Ματθαίου

Mproysko-I-Olga-synergos-tou-Diamanti-stin-katastrofi-tou-Matthaiou

Μπρούσκο:Η Όλγα συνεργός του Διαμαντή στην καταστροφή του Ματθαίου 

Μπρούσκο: Μέσα στη σειρά μπρούσκο βλέπουμε τον Ματθαίο να πηγαίνει αντίθετα σε αυτά που νιώθει για την Αναστασία ενώ αγνοεί ότι έχει ένα παιδί μαζί της. Έτσι παίρνει την απόφαση να πάει να παντρευτεί την Όλγα.  Ο Ματθαίος στο πρόσωπο της Όλγας έχει να βρει μία γυναίκα που έχει σταθερές αξίες του έχει σταθεί στα δύσκολα και είναι σταθερή.
Μέχρι στιγμής μέσα στη σειρά βλέπουμε την Όλγα να δείχνει  ερωτευμένη μαζί με τον Ματθαίο και δείχνει πολύ μεγάλη εκτίμηση στην οικογένεια που έχει. Η μέρες που περνούν το ζευγάρι μαζί φαίνεται ότι είναι γεμάτες πάθος και τίποτα δεν δείχνει ότι κάποιος μπορεί να τους καταστρέψει την ευτυχία τους.  Οι μέρες ύστερα από το γάμο που έχει κάνει το ζευγάρι δείχνουν να είναι βγαλμένες μέσα από όνειρο  μέχρι την στιγμή  που η Όλγα μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα.  Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή θα σας εξηγήσουμε ότι η Όλγα έχει ένα άσχημο παρελθόν που το γνωρίζει καλά ο πανούργος ο Διαμαντής και αυτό θα το χρησιμοποιήσει προς όφελος δικό του .

Μπρούσκο: Η τελευταία οινολόγος που είχε οικογένεια Ματθαίων δολοφονήθηκε και δεν ήταν τυχαίο που εμφανίστηκε η Όλγα στη ζωή του Ματθαίου.  Η μεγάλη ανατροπή μέσα στη σειρά θα έρθει όταν θα αποκαλυφθεί ότι πίσω από την εισβολή της Όλγας θα ανακαλυφθεί ότι κρυβόταν ο Διαμαντής.
Ο ισχυρός άντρας μέσα στη σειρά απειλεί στην κυριολεξία τη ζωή της Όλγας εάν δεν πήγαινε να γνωρίσει και να μπει στη ζωή του Ματθαίου, ώστε να καταφέρει να καταστρέψει τον Κύπριο επιχειρηματία τόσο επιχειρηματικά όσο και ψυχολογικά για να μην ξανά μπει στη ζωή της Αναστασίας .

Μπρούσκο:Η Όλγα θα γνωρίσει τον κρητικό επιχειρηματία μέσω ενός πρώην συντρόφου που είχε ο οποίος την είχε μπλέξει πάρα πολύ άσχημα σε μια υπόθεση , καθώς την είχε εκμεταλλευθεί τόσο πολύ που κινδύνευε η ζωή της μέρα με τη μέρα. Έτσι ο Διαμαντής για να μην αποκαλύψει όσα ενοχοποιούν την κοπέλα την ανάγκασε να μπει στη ζωή του Ματθαίου με μεγάλο πόνο ψυχής. Η Όλγα κατά βάθος δεν είναι κακός χαρακτήρας αλλά χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι άλλο θα συνεργαστεί μαζί με τον Διαμαντή ώστε να καταστρέψει τον Ματθαίο.

Δημοσίευση σχολίου

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget