ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ 46 - 47 - 48 - 49 Β ΚΥΚΛΟΣ

oi-symmathites-epeisodia-46-47-48-49-bkyklos

Οι Συμμαθητές δείτε τι θα δούμε στα επεισόδια 46-47-48-49 Β κύκλος 

Δείτε το βίντεο από την σειρά Οι Συμμαθητές επεισόδιο 46.  Δείτε σε video το επεισόδιο 46.


Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Παύλο να είναι αναστατωμένος μιας και θέλει να μάθει την πραγματική αλήθεια για το τι συνέβη ανάμεσα στη γυναίκα του την Τατιάνα αλλά και στον Αριστείδη. Έτσι σπεύδει να επισκεφθεί την Μαριλένα, ώστε να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Εκεί βρίσκει και τον Αριστείδη και του ξεκαθαρίζει ο Αριστείδης ότι δεν έχει καμία σχέση με την Τατιάνα και ότι έχουν χωρίσει. 
Ο Παύλος μένει μετά από καιρό μόνος του μαζί με την Μαριλένα και της λέει ότι είχε έναν θησαυρό στα χέρια του και τον έχασε απευθυνόμενος σε εκείνη. Η Μαριλένα του ξεκαθαρίζει ότι η σχέση με τον γάμο είναι δύο πράγματα διαφορετικά μιας και ο γάμος χρειάζεται να κάνεις συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Την ίδια στιγμή εκείνη φοβάται μην ακούσει την κουβέντα τους ο Ανδρέας μιας και πιστεύει ότι βρίσκεται στο δωμάτιο. Ο Ανδρέας είναι κρυμμένος στη σκάλα και ακούει την συζήτηση τους. Ο Ανδρέας είναι προβληματισμένος για το εάν θα πρέπει να αποκαλύψει την σχέση που είχε μαζί με την Ίριδα ή να περιμένει πρώτα να του απαντήσει η Μαριλένα σχετικά με την υπόθεση του παιδιού και μετά να της αποκαλύψει την αλήθεια.    




Οι Συμμαθητές δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 47

Δείτε το βίντεο από την σειρά Οι Συμμαθητές επεισόδιο 47.  Δείτε σε video το επεισόδιο 47.

Συγκλονιστικές και σε αυτό το επεισόδιο οι εξελίξεις μιας και ο Παύλος καταφέρνει να μάθει την αλήθεια για το τι συνέβη ανάμεσα στην Τατιάνα και στον Αριστείδη. Η Τατιάνα προσπαθεί να υποβαθμίσει το όλο γεγονός και προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια μιας και ο Παύλος δεν πιστεύει τίποτα. 
Εκείνος μαζεύει τα πράγματά του και σηκώνεται και φεύγει από το σπίτι με την Τατιάνα να πέφτει στα πατώματα μιας και νιώθει ενοχές για ότι συνέβη.
Πλέον η κατάσταση έχει μπλεχτεί πάρα πολύ και η σχέση της Τατιάνας με τον Παύλο έχει μπει σε κίνδυνο με την τελευταία να ζητά την βοήθεια της Βάλιας και της Μαριλένας, ώστε να μεταπείσουν τον Παύλο να επιστρέψει πίσω στο σπίτι.  




Οι Συμμαθητές δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 48

Δείτε το βίντεο από την σειρά Οι Συμμαθητές επεισόδιο 48.  Δείτε σε video το επεισόδιο 48 .

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Σεσίλια να αρχίζει να συνέρχεται με αποτέλεσμα να βάζει σε πανικό την Ίριδα, αλλά και τον θείο της που έχει καταστρώσει ένα τεράστιο σχέδιο για το πως θα πάρουν την εταιρία στα χέρια τους. Πλέον η Σεσίλια ξυπνάει και προκαλεί τεράστια άγχος στην Ίριδα αλλά και στον θείο της για το πως θα διαχειριστούν την όλη κατάσταση.
 Άγχος φαίνεται ότι έχει και ο Ανδρέας, αφού φοβάται μήπως η Σεσίλια αποκαλύψει στην Μαριλένα όλα όσα είδε εκείνη τη βραδιά, ενώ θέλει να πάει να τα πει ο ίδιος σε εκείνη... 




Οι Συμμαθητές δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 49

Δείτε το βίντεο από την σειρά Οι Συμμαθητές επεισόδιο 49.  Δείτε σε video το επεισόδιο 49.

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Φρίντομ να κάνει ότι μπορεί, ώστε να κερδίσει την Βάλια αλλά η Ντίνα με τον Ισίδωρο του λένε ότι πρέπει να αγριέψει για να καταφέρει να κερδίσει μία γυναίκα. 
Εκείνη αμέσως θα του προξενέψουν την Ίριδα.  Ο Ανδρέας με την σειρά του απομακρύνεται όσο μπορεί από την Ίριδα, ενώ εκείνη έχει αγοράσει ένα σκυλάκι, ώστε να καταφέρνει να συναντιέται μαζί του σε καθημερινή βάση. Έτσι ακριβώς είχε ξεκινήσει και η ιστορία μαζί με τη Μαριλένα. 

Δημοσίευση σχολίου

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget