Γαλάτεια επεισόδιο 181, 182, 183


Galateia-epeisodio-181-182-183
Γαλάτεια επεισόδιο 181-182-183 - Βίντεο

Γαλάτεια επεισόδιο 181 Ο Πετρής αποφασίζει να πάει με τον Πολυδεύκη να δει την Ερατώ για να σιγουρευτεί ότι είναι καλά στην υγεία της και πείθουν τη Γαλάτεια να μείνει στο μοναστήρι μέχρι να επιστρέψουν και να φύγουν τελικά από την Κύπρο το επόμενο πρωί. Ο Καράγιωρκης βλέπει το σχέδιο του να εξελίσσεται όπως το ετοίμασε και ετοιμάζεται για την άφιξη του Πετρή στο χωριό... Ο Χαμπής ανησυχεί για τον Στεφανή και την σχέση που έχει με τον Αντζουλή. Η Αννέττα του ανακοινώνει πως θα πάει να μείνει στην Λεμεσό με τον Στεφανή, πράγμα που βάζει τον Χαμπή σε μεγαλύτερες έγνοιες. Η Ρίτα αποφασίζει να αγωνιστεί για τον γάμο της, ενώ ο Στεφανής με βαριά καρδιά φέρνει την Πηνελόπη στο καμπαρέ.


επεισόδιο 182


Η Πολύμνια και η Αντρονίκη ανησυχούν για την περίεργη κινητικότητα από τον Καράγιωρκη και τον Φοίβο και φοβούνται για τα σχέδια τους. Με τον Πετρή στα Πιτύθκια, ο Καράγιωρκης είναι έτοιμος για το τελικό κτύπημα κατά του Πετρή, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένει. Ο Αντζιουλής προσπαθεί να ενθουσιάσει την Πηνελόπη, η οποία όμως νιώθει έλξη προς τον Στεφανή. Η Ρίτα παρηγορεί τον Χαμπή λέγοντας ότι θα μιλήσει με τον Στεφανή για να επιστρέψει πίσω.



επεισόδιο 183


Η είδηση του ατυχήματος του Πετρή και της Γαλάτειας διαδίδεται στο χωριό και φτάνει και στις οικογένειες τους, χωρίς να ξέρουν αν το ζευγάρι θα καταφέρει να επιβιώσει. Ο Καράγιωρκης είναι σε άσχημη κατάσταση νιώθοντας τύψεις γιατί εκείνος φρόντισε να γίνει το ατύχημα, μη γνωρίζοντας ότι θα βρισκόταν στο αυτοκίνητο και η Γαλάτεια. Στο μεταξύ ο Στεφανής μαθαίνει ότι απολύθηκε από το μεταλλείο και είναι σίγουρος ότι ευθύνεται γι'αυτό ο Μουχτάρης, ενώ η Ρίτα επισκέπτεται τον Αντζουλή προκειμένου να μάθει ποια είναι τα σχέδια του για τον Στεφανή.

Δημοσίευση σχολίου

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget