Ο κωδικας 100 επεισοδια The Hundred Code



The Hundred Code επεισοδια The 100 code
Υπόθεση: Τα γεγονότα διαδραματίζονται στην Σουηδία όπου νεαρές γυναίκες εμφανίζονται νεκρές σε ένα χωράφι με λουλούδια ασφόδελος σε ένα διάστημα 12 μηνών. Στο επίκεντρο είναι ένας ντεντέκτιβ της Νέας Υόρκης, ο Tommy Conley (Monaghan), ο οποίος μέσω ειδικής άδειας παίρνειι το δικαίωμα να παρατηρήσει και να συμβουλεύσει το αστυνομικό τμήμα της Στοκχόλμης. Συνεργάτης του είναι ο βετεράνος ντεντέκτιβ ανθρωποκτονιών, Mikael Eklund (Nyqvist), ο οποίος ακολουθεί τους κανόνες και έχει μια αντιπάθεια στην επεκτατική κουλτούρα των Αμερικανών. Αν και μισούν ο ένας τον άλλο, οι δύο πρέπει να συνεργαστούν για να σταματήσουν τις δολοφονίες.
Το The Hundred Code (The 100 Code) είναι μία συμπαραγωγή της Σουηδίας και της Γερμανίας, με δημιουργό τον Robert Moresco (Crash). Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο του ιρλανδού συγγραφέα, Ken Bruens, Merrick και έχει ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν.
Cast: Dominic Monaghan (Lost, LOTR), Michael Nyqvist (Mission Impossible: Ghost Protocol), Felice Jankell, Charlotta Jonsson, Danilo Bejarano, Kristoffer Berglund, Peter Eggers, Hedda Stiernstedt, Roisin Murphy, Christian Svensson

Δημοσίευση σχολίου

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget