Ο Καλος Γιατρος επεισοδια The Good Doctor



Ευχάριστα τα νέα για το κοινό της σειράς "The Good Doctor". Όπως μαθαίνουμε από το HollywoodReporter το τηλεοπτικό δίκτυο ABC έδωσε παράταση στη σειρά. Παραγγέλνοντας ακόμη πέντε επεισόδια ο πρώτος κύκλος του ιατρικού δράματος ολοκληρώνεται με ένα σύνολο 18 επεισοδίων.

Βασισμένο στην ομώνυμη Νοτιοκορεάτικη σειρά του 2013, το "The Good Doctor" αναπτύχθηκε αρχικά από τo CBS Television Studios το 2015 πριν βρει το δρόμο του στο Sony Pictures Studios και τελικά στο ABC Studios, που συμμετέχουν στην παραγωγή.

Ο David Shore, παραγωγός και σεναριογράφος του "House M.D.", έρχεται με άλλο ένα ιατρικό δράμα μαζί με τον ηθοποιό και παραγωγό Daniel Dae Kim. Η σειρά επικεντρώνεται γύρω από έναν νεαρό και ταλαντούχο ιατρό, που φαίνεται να συνδυάζει αυτιστικά χαρακτηριστικά με το σύνδρομο του Σαβάντ, και προσλαμβάνεται σε μια παιδιατρική χειρουργική μονάδα ενός αναγνωρισμένου νοσοκομείου. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τον Freddie Highmore σε μία εμφάνισή του μετά το τέλος του "Bates Motel" που τον έφερε στο επίκεντρο της προσοχής του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ABC Entertainment, Channin Dungey σε δήλωσή του "Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι δίνουμε στους θεατές μας επιπλέον επεισόδια του 'Τhe Good Doctor'. Έχουμε μία εξαιρετική ομάδα μπροστά και πίσω από την κάμερα με επικεφαλής τον Freddie Highmore και την εξαιρετική του ερμηνεία ως Dr. Shaun Murphy, και είμαστε σίγουροι ότι η σειρά θα συνεχίσει να αιχμαλωτίζει την καρδιά του κοινού".

Η απόφαση δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η σειρά διανύει τη δεύτερη εβδομάδα με κάτι παραπάνω από ικανοποιητική τηλεθέαση. Το δεύτερο επεισόδιο προσέλκυσε πάνω από 11.5 εκατομμύρια θεατές ενώ το πρώτο επεισόδιο έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα πάνω από 17 εκατομμύρια θεατές.

Το "The Good Doctor" είναι η πρώτη νέα σειρά της τηλεοπτικής σεζόν 2017-2018 που πήρε παραγγελία για ολόκληρη σεζόν και η δεύτερη νέα σειρά της σεζόν μαζί με το "Young Sheldon" του CBS.

Δημοσίευση σχολίου

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget